Oliko kenties Madonnan keikka vai sikainfluenssa verottanut miehiä viime torstaina treeneistä, mutta tällä viikolla pitäisi olla osallistumisprosentti ihan toista luokkaa. Toivoa sopiikin ettei tällä kertaa treenit ala ”ruotsalaisella” ja yhdeksän miehen voimin…

 

Joukkue on varsin timanttisessa iskussa jo tässä vaiheessa kautta ja jo nyt voidaankin odottaa kaudesta melkoista ilotulitusta ja maali-iloittelua. Ainakin pakkikalusto tuntuu olevan suorastaan huikean tulivoimaisessa kunnossa yhden treenin perusteella. Mäksä on treenannut kotisohvalla lämäriä (ja tätä nykyä myös rystyä) läpi kevään ja Liesjärvellä miehen tiedetään vetäneen treenileiriä jo hyvän aikaa kuin Rocky Balboa konsanaan valmistautuessaan kohtaamaan Ivan Dragon. Omatoimisen treenin parista nurmikentiltä ovat paparazzit niin ikään bonganneet myös Hill Street Bluesia diggailevan Lekun jonka kerrotaan yleisesti olevan parhaimmillaan valomerkin jälkeisissä vastaiskuissa. Takalan Janne taasen esitti niin väkeviä otteita Parman talkoissa että salibandykentillä tuskin tulee ongelmia ainakaan voimapuolella ilmenemään. Malmströmin Esa taasen on kunnonajoituksen mestari joka kokeneena pelimiehenä tietää senkin kuinka ns. pelitukka viritetään mikä onkin pelikentillä yksi tärkeimmistä taidoista. Hyökkääjistä ei taidakaan Siltanen kertoa mitään jottei vastustajat (jos näille sivuille eksyvät) tiedä Forssan Alun hyökkääjien salaisuuksia. Etenkin paikallisvastustaja Tammelan Dynamo (Taso-99) koitetaan pitää kauden mittaan totaalisessa ”uutispimennossa”. Suurin ja tietysti mediaa kiinnostavin uutinen torstain 13.8. treeneissä on nähdäänkö Rehti-Areenalla Pattayan pamputtaja, olohuoneiden oraakkeli ja rynkytyksen ruhtinas ”Mighty62” Timo Huusela…

 

Joukkueen rosteri on vielä jonkun verran vaiheessa, mutta managerit tekevät töitä herhiläisen tavoin itseään säästämättä saadakseen kokoon viime kauden tapaan valovoimaisen ja ehdottomasti kaupungin komeimman salibandyjoukkueen. Viime kaudella esiintyneistä pelimiehistä poissa ovat Jani ”Zimi” Salmi sekä Esa ”Ezzi” Kutilainen, jotka siirtyivät Fosun reservijoukkueeseen. Poissa ovat niin ikään Ypäjän Yllätykseen siirtyvät Tomi Salo ja Tero Suvanto sekä mitä luultavammin myös silkkikätinen Riikan shampanjamatkailija Pelzi.

 

HYVÄÄ KANNATTAA ODOTTAA

 

Alun treeneissä odotetaan innolla kauden kohuhankinnan, Petri ”Senaattori” Lehtosen, ensi esiintymistä harjoituksissa. Puistometsässä majaansa pitävä jokioislaisen salibandykoulukunnan kasvatti, ”Kölli”, tuo jo kokeneeseen puolustuskalustoon vauhtia, kovuutta ja rajua asennetta.

 

Fanituotteiden myynti on liki tuplaantunut Lehtosen siirron myötä ja niinpä Forssan Alun johtoryhmä otaksuukin Lehtosesta koituneet hankinta- ja markkinointikulut palautuvan vielä rojalteina korkoineen takaisin. Ennen kauden alkua leipomotuotevalmistaja Fazer mm. lanseerasi ”Alku”-leivän, jonka mainoslause kuuluukin osuvasti ”Kaikki hyvä alkaa Alusta”. Porvoossa sitä vastoin on ymmärretty hyvän päälle jo aikoja sitten ja niinpä porvoolaisen Brunberg Oy:n tuotevalikoimaan onkin kuulunut legendaarinen Alku-maitokaramelli jo vuosia. Myös jo edesmenneeseen laulajasuuruuteen Kikkaan Forssan Alku on tehnyt suuren vaikutuksen ja niinpä rempseässä kappaleessa ’Apinamies’ Kikka toteaakin ”…sinussa on roimaa Alkumiehen voimaa kanna minut metsään apinamies…”

Terästäkin kovemman joukkueen kotisivu http://koti.phnet.fi/sbalku/index.htm