Turkka Mali rykäisi alkoinaan kaihoisan balladin "Tyykikylään takaisin" ja samankaltaisia fiiliksiä oli varmasti eräällä Alkumiehellä eilen Rehti-Areenalla. Kaikkien kotkien kotka, mies joka ei juuri esittelyjä pyydä eikä kaipaa, ”Pattaya Pussyeatersin” puolustuksen tukipilari ja maailman mies Mighty62 on liittynyt kohuhankinta Kölli Lehtosen tavoin Forssan Alun pelaajarinkiin. Turhaa ei tarvinnut fanien odottaa, sillä kaupungin mediaseksikkäimmät vahvistukset olivat elämänsä kunnossa kuten tietysti tämän tason miehiltä sopii odottaakin. Lehtosella tiettävästi on jo kauden pahvi takataskussa ja ”Big Tuna” Huuselallekin sopparia ollaan viilaamassa, tosin ulkomaapykälällä kuorrutettuna. Joten kyllä, tämän vuoden joukkueessa on jälleen sekä kokoa että näköä!

 

Torstain 13.8. treenit alkoivat tuttua kaavaa noudattaen eli ruotsalaisella ja totuttuun tapaan Leku Lehtonen päätti treenit muistutukseen jenkkikyttäsarjasta Hill Street Blues. Kuten aina ennenkin kentällä nähtiin joukko salskeita atleettisia ja hurmiossa kirmaavia pelimiehiä ja vaikuttaa vahvasti siltä että lähes jokainen pelimies tuntuu paranevan vuosien saatossa kuin viini vanhetessaan, kuten nuorelta ja kehittyvältä joukkueelta sopii odottaakin. Jäätävimpiä otteita illan mittaan esittivät molemmat maalivahdit, sillä Mikko Moisander jatkoi siitä mihin lopetti viime kautensa eli esitykset olivat suorastaan erinomaisia ja myös ”Masa” nimeä totteleva vieraileva kassari oli suorastaan häikäisevässä vedossa. Ukkospilven lailla peittävä Mikko Moisander tuleekin varmasti taistelemaan Jakosen ja ”Ellläimen” kanssa raivokkaasti lohkon parhaimman veräjänvartijan tittelistä. Forssan Alun onneksi Rantasen Jukkaa ei lehtereillä näkynyt, vaan Alku sai pitää ainakin vielä Moisanderin rosterissaan. Pirteitä otteita esittivät myös uudet kenttäpelaajavahvistukset sekä maaliahne Jari ”Leiska” Leino.

 

Tästä onkin hyvä jatkaa ja jo nyt onkin hyvä siirtyä odottelemaan ensi viikon treenejä jotka alkavat varmastikin jollakin uudella treenillä, kuten vaikkapa ruotsalaisella…