Fosu aloitti tällä viikolla harjoitusottelut salibandykautta 2009-2010 silmälläpitäen ja niinpä Siltanenkin palaa jälleen kesätauolta ilahduttamaan / vihastuttamaan Fosun kotisivuilla kävijöitä.

 

Tiistaina 11.8.2009 Fosu kävi mittaamassa Eerikkilässä leirillä olevan Ryhenbergin A-junnujen tason ja ainakaan Siltaselle ei ollut yllätys, että käkikellomaan joukkue kaatui Fosun käsittelyssä rumin lukemin 3-12 joten eipä siitä sen enempää. Pojat on poikia tapasi jo edesmennyt allekirjoittaneen futiskoutsi ja TPS-ikoni Tomi Jalo sanoa.

 

Fosun tämän hetken iskukyvystä ei juuri saatu tiistain pelissä osviittaa niin eri tasolla joukkueet olivat, mutta todellinen kunto pääsee puntariin viikonloppuna kun lauantaina Rehti-Areenalle saapuu treeniotteluun lauantaina FBT Pori ja sunnuntaina stadilaisnippu M-Team. Kumpikin ottelu alkaa klo 16.

 

Lauantaina 15.8. Fosun vieraaksi saapuu salibandyliigassa vuoden mittaisella visiitillä käväissyt FBT Pori. Viime vuodesta joukkue on kokenut luonnollisesti joitakin muutoksia joista ehkä merkittävin on Lasse ”Pöllö” Salmisen siirtyminen takaisin Pirkanmaalle Nokian Krp:n riveihin. Uusina pelaajina porilaisjoukkueeseen ovat pahvin solmineet mm. Pirkkalan Pirkkoja viime kaudella maalinsuulla edustanut Jarkko Saastamoinen sekä Nokian Krp:stä siirtynyt kokenut puolustaja Mikko Raivio. Mielenkiintoisia pelaajia joukkueesta löytyy useita muitakin ja kun penkin takaa löytyy lyhyen pinnan omaava Ismo Läntinen yhdistettynä porilaiseen hulluuteen on luvassa varmasti varsin värikäs ja mielenkiintoinen salibandyilta.

 

Sunnuntaina 16.8. Rehti-Areenalle saapuu liigakarsintoihin itälohkosta mielivä M-Team. Ruskeasuon gladiaattorit lähtevät kauteen ainakin seuran omien kotisivujen mukaan kovin tavoittein ja miksikäs ei, sillä sijoitus viime kaudella divarissa oli lohkon neljäs sija. Harjoituspelit M-Team on ehtinyt tämän kauden osalta aloittaa Fosun tapaan tällä viikolla ottelulla Indiansia vastaan. Ottelu päättyi Indiansin voittoon 5-3. M-Teamista näyttää tulleen valmentaja Jouni Laakkosen myötä jonkinlainen pirkanmaalaispelaajien siirtokunta, kun manselaislähtöisiä pelaajia löytyy rosterista useampiakin mm. Pirkkoja edustaneet Janne Holopainen, Martin Sivakov ja Ville Puotila sekä Gunnersin riveissä esiintynyt Riku Reunamäki. Erittäin mielenkiintoinen nimi rosterissa on Ville Hasanen, joka aloittaa kiekkotaustaisena uransa salibandyn parissa vasta 33-vuotiaana ja suoraan ensimmäisestä divarista.

 

Tsekkaa universumin viiltävin blogi. http://siltanen.vuodatus.net/