Suuppareiden vieraaksi saapui 15.8 samassa divarilohkossa alkavalla kaudella pelaava FBT Pori joka otti niukan voiton kotijoukkueesta lukemin 5-6. Toisessa harjoitusottelussa 16.8. helsinkiläinen M-Team oli Fosua etevämpi lukemin 5-8. Kaiken kaikkiaan ottelut olivat juuri sellaisia kuin oli odotettavissakin eli väsyneiden miesten taaperrusta jossa ei järki ollut aivan aina mukana.

 

Joukkueilla oli takana rankkatreenijakso ja tämä näkyi myös otteissa. Ottelut olivat Fosulle niin tutuksi tullutta ”coast-to-coast-salibandyä”, jossa päästä päähän mennään vailla systemaattisempaa kontrollia. Kokonaisuutena kahden päivän anti oli positiivinen, vaikka tiiviimpää ja tiukempaa otetta puolustukseen päävalmentaja Sami Leikkilä kovasti varmasti kaipaakin.

 

AALTONEN JA KOURI HYVIN ESILLÄ EERIKKILÄSSÄ

 

Eerikkilän Urheiluopistolla käydyssä U19 Pohjola Cup-leirissä Fosun kasvatit olivat hyvin esillä. Leirille olivat kutsun Fosusta saaneet Mustikkatien maestro Jusa Lindström ja Tomi Aaltonen sekä Fosun kasvatti Kalle Kouri. Aaltonen ja Kouri ylsivät otteillaan turnauksen tähdistöön mikä sinänsä on mainio osoitus poikien potentiaalista.

 

Hikeä, sporttia ja stemppistä Siltasen Cornerissa http://siltanen.vuodatus.net/