Lauantaina 26.9. Forssan Alku kävi hiomassa kuvioitaan sarjapelejä silmällä pitäen Nakkilassa, jonne turnaukseen oli kerääntynyt joukkueita kakkos-, kolmos- ja nelosdivaritasoilta ja olipa mukana jokunen sekalainen kaveriporukkakin mm. Kirkkonummen Rangersin pelaajista koottu VKTP.
 
KoPo – Alku 3-2
 
Ensimmäisessä ottelussa Alku pääsi mittaamaan paremmuuttaan porilaisen kakkosdivarijoukkue KoPon (Koivulan Potku) kanssa joka kaatui lopulta finaalissa isäntäjoukkue NTK:lle rangaistuslaukauskisan jälkeen lukemin 3-2. Alku oli hyvällä sykkeellä liikkeellä ensimmäisessä ottelussa vaikka KoPo olikin ottelussa hallitsevampi ja piti palloa hallussaan kutakuinkin 70% peliajasta. Alku saikin oivan oppitunnin siitä mikä ero on kakkosdivisioonan peräpään ja nelosdivisioonan kärkijoukkueen välillä; loppupeleissä ero ei ole suuren suuri, vaan puolustamalla tiiviisti pystytään laittamaan kampoihin tämänkin tason joukkueelle, mutta turhat virheet on silloin syytä karsia minimiin.
 
Alun aseina olivat tiivis puolustus, hyvä maalivahtipeli, vastahyökkäykset ja erikoistilanne pelaaminen. Alku taisteli kentällä mainiosti, mutta selvästi pallollisesti taitavampi KoPo rankaisi ensin ylivoimalla ja sitten välittömästi yv:n päätyttyä. Harmittavia jäähyjä ja harmittavia maaleja, mutta pienien marginaalien vallitessa niistä rankaistaan. Kolmannen maalin KoPo teki vastahyökkäyksestä. Molemmat Alun maalit vastavuoroisesti tasaisessa kamppailussa viimeisteli ”ykkösylivoimaan” nostettu Janne ”Koukku” Korpela tehden ensimmäisen maalin komeasti ilmaveivillä koko KoPo-puolustuksen ihmetellessä tämän Lihan ja Säilykkeen luottotyöntekijän taituruutta. Ottelussa KoPo oli selvästi hallitsevampi, mutta ilman muutamaa pikku virhettä Alku olisi jopa voinut voittaa kamppailun mikä olisikin ollut oiva päänahka ja osoitus siitä mitä tiiviillä viisikkopuolustamisella ja yhteispelillä voi saavuttaa.
 
Alku – Lasa 4-4
 
Toisessa pelissä Alkua vastaan asettui Rauman kupeesta Nakkilaan saapunut kolmosdivarijoukkue Lapin Salama (LaSa). Lasa oli selvästi pallollisesti heikompi joukkue kuin KoPo, kuten toki sarjatasokin asian todeksi osoitti. Tuomarilinja oli mailan käytön suhteen huomattavasti edellistä ottelua sallivampi ja niinpä ottelu olikin hyvin erilainen kuin ensimmäinen Nakkilan urheilutalon parkettilattialla koettu mittelö. Alku pelasi ottelun alkuhetket jälleen mallikkaasti ja "ykköskenttä" pääsikin viimeistelemään kolmisen maalia LaSan pyristellessä vastaan. Maalit viimeistelivät Vieremän isännät; Mäkelän Jarkko kahteen kertaan ja Kostiaisen Mikko kertaalleen. Sitten tapahtui taas se mikä monta kertaa aikaisemminkin. Alkupelaajien silmissä sumeni ja alkoi mieletön kohellus ja säntäily ja vastustajan tehdessä muutaman maalin niin myös paniikki. Kaikki kopissa sovitut asiat unohtuivat sen sileäntien eikä omia paikkoja enää pidetty, vaan alettiin sooloilla.
 
Salibandy on joukkuepeli ja kun jokainen alkaa säveltää omiaan ei tuloksena voi olla kuin totaalinen kaaos ja niin tälläkin kertaa. Vastustaja pääsi mukaan peliin ja syynä oli pikemmin Alun oma sekoilu kuin vastustajan hyvyys. Alun viimeisen maalin teki hyvin pelatun ylivoimapelin päätteeksi reboundista komeasti Joonas Rautanen. Sekavien tapahtumien jälkeen ottelu päättyi tasalukemiin 4-4. Ottelusta Alku olisi ansainnut voiton, mutta jos henkilökohtaiset pisteet ajavat joukkueen edun edelle ei tulos voi olla kuin tämä.
 
VKTP – Alku 8-5
 
”Pronssiottelussa” Alku sai vastaansa joukon taitavia junnuja, mutta kävelyvauhtisen ottelun pääosan vei tuomari jonka naama muistutti erehdyttävästi, uskokaa tai älkää, vaginaa. Kuin vakuudeksi tuomarin ulkoisesta habituksesta allekirjoittanut päätti ilmoittaa tiedon myös asianosaiselle ja tämän jälkeen olikin sitten pääsy mustalle listalle taattu. (Kohtalaisen epäammattitaitoista tuomarityöskentelyä vaikkakin ehkä tieto yhdennäköisyydestä naisen erogeenisten alueiden kanssa tuli nuorelle tuomaripojulle yllätyksenä ja kenties turhankin brutaalilla tavalla ilmoitettua). ”Ykkösvitja” oli koko ottelun ajan täysin yössä vaikka paikkoja oli kuin hammaslääkärissä. Tuhlaajapoikina pelissä kunnostautuivat Joonas Rautanen, Petri Mäkelä ja Mikko Kostiainen. Maaleista ottelussa vastasivatkin muut kentät ja hienoja maaleja kyllä nähtiinkin Jarkko Mäkelän, Mikko Helinin, Petri Lehtosen ja Janne Takalan toimesta.
 
Lapsen lapsille ei ottelusta jäänyt paljoakaan kerrottavaa ja puhtaat paperit ottelusta ansaitsevatkin ainoastaan ikitaistelijat Petri ”Kölli” Lehtonen ja kahden maalin mies Janne Takala. Höntsäottelun jolla ei ollut mitään tekemistä salibandyn kanssa vei nimiinsä lopulta sankarit Kirkkonummelta kikkamestari Iiro ”Iba” Lieteen johdolla lukemin 8-5.