Innokkaita punaposkisia urheilija nuoria oli kerääntynyt ilahduttavan sankoin joukoin torstaina Rehti-Areenalle klo 20.30 ja meno ihan reippaan puoleista. Toivottavasti treeniaktiivisuus ja tekemisen laatu samanlaisena koko kauden. Tähän voisi heittää niinkin lakonisen lauseen kuin että ”tästä on hyvä jatkaa.”
 
Huhut ja spekulaatiot kuuluvat osaltaan urheilumaailmaan ja kuten monesti ennenkin kaupungin ehdottomasti kaunein, kadehdituin ja punaisin joukkue on jälleen huhujen kohteena. Lekun pistäytyessä hankkimassa iltapalaa oli ”Kaatajan” korviin kantautunut tornihuhu, jonka mukaan kaudelle 2010-11 Alku olisi saamassa riveihinsä todella kovanluokan vahvistuksen Onko kyseessä kenties Santtu Manner, Tero Tiitu vai Mika Savolainen se on vielä epäselvää, mutta eiköhän tieto saada jossakin vaiheessa pumpattua ”Hesehemmolta” ulos.
 
Nyt kun aikaisemmin helmitaululla ja lyijykynällä operoinut Lekukin on päässyt 2000-luvulle ja saanut tietokoneen on Alun kotisivujen vieraskirjan materiaalimäärä noussut noin 50%:a. Tämä on tietysti hieno asia, sillä kommenttejahan on hieno aina saada. Kommentteja, oli ne sitten risuja tai ruusuja, toivoo myös Siltanen (sivun alalaidassa kommentit).
 
 
Siltanen luotaa suomalaisen miehen syvimpiä tuntoja blogissaan Alkuräjähdys. Blogi sisältää neljä kokonaisuutta; Siltasen Corner, joka on pyhitetty Fosun edustusjoukkueelle, Alkunews – joka kertoo kaupungin seksikkäimmän joukkueen, Forssan Alun edesottamuksista, FPS Plaza joka informoi kiekkokaukalon tapahtumat ja FJK Online jossa käydään läpi Forssan Jalkapalloklubiin liittyvät uutiset.