Ajattelin lähestyä blogikirjoittamista uusin silmin. Yleensä bloggaajat saapuvat koneen ääreen virtaa täynnä ja innoissaan kuin pikku lapset uudesta ideastaan tai mielipiteestään. Tällä kertaa on toisin. Pää on tyhjä kuin Ravintola Ferrarian terassi marraskuussa.

Minulla ei ole mitään mielessä tällä hetkellä, ei edes sitä pikku tuhmaa ajatusta mikä yleensä. Ei pienintäkään inspiraation hiventä, ja salibandy ei ole ollut mielessäni taloremontin keskellä kuin muutamana hetkittäisenä mielikuvana. Varsinkin kun tamperelaiset lätkäjätkätkin Jäähovista kuulemma kepittivät Classicin liigasikermän kesäterassilta, niin eihän lajia kannata enää edes seurata. Onko sitä muuten joku joskus seurannut? Tv-sopimuskin u-kanavalla on vielä auki ja kausi 2009-2010 kolkuttelee jo ovella. Tekisi mieli sanoa ruma sana, mutta vieressä on kolmevuotias tyttö, joten jääköön sanomatta.

Kyllähän kaikki kuitenkin tiesivät, että Jori Lehterä on kovempi jätkä kuin Classicin B-junioreiden vasen puolustaja. En jaksa itse purnata asiasta, koska ottelu käytiin hyvässä hengessä ja hyväntekeväisyytenä. Lipputulotkin ohjattiin kuulemma Classicin junioritoimintaan. Sehän tarkoittaa sitä, että tulevina vuosina Classic voi jo panostuksen myötä voittaa Tapparan tai Ipan.

No joo, ehkä tässä turha jaaritella sen kummempia, kun ei mitään järjellistä ajatusta pyöri päässä. Odotellaan kauden alkua ja tiedotellaan kun aihetta ilmenee. Jottei elämä olisi tylsää on pakko heittää loppukevennykseksi pikku kasku:

- Tiedättekö miksi Cristiano Ronaldo haluaisi pelata Barcelonassa? Koska siellä hän kuulemma voisi aina tulla Messiin.

Kauden alkua odotellessa,

Siltanen