Pian se alkaa! Sunnuntaina 11.10. aloittaa tarunhohtoinen Forssan Alku sarjakautensa ja ensimmäisessä turnauksessa vastaan asettuu klo 10.00 Riihimäkeä pääkallopaikkanaan pitävät Trollit ja klo 19.00 Kanta-Hämeen sydämestä Hämeenlinnasta maailmalle ponkaiseva Snipers.
 
Otteluihin kaupungin mediaseksikkäin joukkue, Alku, pääsee lähtemään ennakkokaavailujen mukaan jälleen kerran iskukykyisellä ryhmällä ja kun ketjutkin on sorvattu optimaaliseen formuun Petri ”Tiikerinsilmä” Lehtosen toimesta voidaan todeta kaiken voitavan olevan tehty. Torstaina 8.10. Alku suoritti viimeisen voitelun sunnuntain otteluja silmällä pitäen ja harjoituksen perusteella sunnuntaina nähdään vähintäänkin kaukalossa nälkäinen ja liikkuva Forssan Alku.
 
Kuusipaneleiden katveessa saunahöyryjen siivittämänä peluutuksesta vastuunkantava vaalirahoituskohun toistaiseksi välttänyt Petri Lehtonen oli laatinut alustavat kentälliset sunnuntain varalle ja tutuiltahan nuo näyttivät. Ykkösvitja oli totutussa muodossa Tero Valtanen – Toni Nieminen – Petri Mäkelä ja jos miehet saavat kirvoitettua itseään yhtään samanlaiseen lentoon kuin Paarma-ottelussa on luvassa rumaa jälkeä, vaikkakaan vanhat meriitit eivät sunnuntaina paina etenkään kun nyt otellaan sarjapisteistä. Trollit ja Snipers ovat toki täysin eri tason joukkueita kuin Jokioisten Paarma joten siinäkin mielessä takaraivosta on syytä pyyhkiä nopeasti mielistä taannoinen treenimatsi. Hyökkäyskolmikossa roolit ovat selvät; Valtanen osallistuu nostajan roolissa suuresti pallon ylös tuomiseen, Nieminen on ketjun aivot joka toimii tasapainottavana elementtinä keskellä ja Mäkelä, no hyökkäysvitjassa täytyy olla kolme. Hyökkäysketjun takana hyvää pallollista osaamista tuovat kokenut puolustajapari Esa ”pelitukka” Malmström ja suuri sankarihevin ja amerikkalaisen poliisisarjan Hill Street Bluesin ystävä Pasi ”punainen majoneesi” Lehtonen.
 
Jos ykkösvitja perustaa pelinsä johonkin muuhun kuin rajuun liikkeeseen ja on sanalla sanottuna joskus jopa dieselmäinen niin kakkosvitja onkin sitten aivan toista maata. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjoavat vikkeläkinttuiset Mikot eli Helin, Kostiainen ja Holstikko. Treeneissä Helin on paukuttanut palloa siihen malliin verkon perukoille, että jos meno jatkuu samanlaisena sarjapeleissä niin ennen kuin ”Kärpänen” huomaa itsekään saattaa herra Helin löytää tatuoiduilta harteiltaan maalintekijän viitan. Liikkuvan ja energisen hyökkäysvitjan takana hääräävät Lounais-Hämeen ei ehkä tarkimman, mutta ainakin kovimman lämärin omaava Jarkko Mäkelä ja puolustuksen kovaotteisin äijä, Janne Takala, joka ei päästä maalin eteen hengissä ketään.
 
Kolmas kenttä onkin sitten melkoisen sekalainen seurakunta, mikä ei tietysti lainkaan himmennä sen valovoimaa, sillä kenttä on täynnä kokemusta ja nuoruutta. Hyökkäyksestä tässä tuomiopäivän legioonassa vastaavat Audilla pitkin kylän raittia sompaileva Janne Korpela, kentän kapellimestarina hääräävä Jani Keinänen ja Pattayalta kaivatun come backin Alku-paitaan tehnyt Timo Huusela. Puolustuksesta löytyvät hyvällä prosentilla reikäpalloa reppuun pistävä Joonas Rautanen ja suurella rahalla Jokioisista hankittu terrierimäinen pingiksen peluusta suuresti nauttiva Petri Lehtonen. Torjuntavastuun tolppien välissä hoitaa Mikko Moisander. Poissa ensimmäisestä turnauksesta ovat Jarno Äijälä, Hietaniemi Jerry ja treeniryhmään alkusyksystä kuuluneet Sami Patjas, Vesa Hyytiäinen ja salibandyuransa jatkoa pohtiva Marko Jakonen.
 
TIMANTIT HIOUTUVAT PAINEEN ALLA

 
Forssan Alun kanssa samassa lohkossa pelaavat tänä vuonna Poltinahon palloiluhallista ponkaiseva Pisku, Janakkalalainen SCU II, Hämeenlinnalainen FBT Voudit, Tammelalainen TASO-99, Riihimäkeläinen Trollit, Hämeenlinnalainen RBT, Loppilainen Lola ja Hämeenlinnalaiset Isoluu ja Snipers. Alku pelasi viime vuonna kolmosdivaria joten siinä mielessä voidaan Alun katsoa lukeutuvan ilman muuta kärkiryhmään ja niinpä joukkueella voidaan katsoa olevan harteillaan jopa tietynlaiset menestymisen paineet.
 
Parhaimmillaan Alku on esittänyt erinomaisia otteita ja onnistuessaan joukkue voi voittaa kenet tahansa sarjasta leikitellen. Huonona päivänä taasen, kun ei toteuteta joukkueena niitä asioita joita on yhdessä sovittu ja aletaan sooloilla, ei sitä vastoin Alulla ole mitään mahdollisuuksia menestyä edes tässä sarjassa. Alku lähtee siis sarjaan yhtenä ennakkosuosikkina mukanaan menestymisen paineet, mutta niinhän se on, että paineen olla hioutuvat timantitkin...