Lauantaina 21.11. päsähtää jälleen Turuntien hornankattilassa kun yhteen iskevät divarin länsilohkon sarjakolmonen Fosu ja sarjassa seitsemäntenä majaileva Blue Fox. Illan ottelu pyörähtää käyntiin tuttuun tapaan forssalaisen salibandykulttuurin kehdossa Rehti-Areenalla klo 18.00.

Asetelmat illan otteluun ovat herkulliset, sillä "siniketut" ovat aloittaneet kauden yllättävänkin nihkeästi, mutta halajavat varmasti kiihkeästi sarjan kärkiryhmään johon he ovat kuuluneet jo useana vuonna peräkkäin. Fosu taasen ei tule antamaan piiruakaan periksi kotikentällään ja joukkue onkin tällä hetkellä sellaisessa nosteessa ettei olisi aivan mahdottoman suuri ihme, vaikka joukkue yltäisi kauden päätteeksi aina liigakarsintoihin saakka. Vielä on kuitenkin kautta "muutama peli" jäljellä ja muutama piste jaossa, joten berberin takin napit lepattaen ei kannata lähteä tässä vaiheessa Koskenniskan baaritiskiin nojailemaan ja "leijumaan".

Fosun peliä on ilo seurata ja lähes orgastista mielihyvää ainakin allekirjoittaneelle tuottaa se seikka, että vaikka joukkue on nuorentunut rajusti sitten viime vuosien, on peli varsin nautittavannäköistä katseltavaa ja samalla myös ilmeisen tuloksekasta. Siitäkin huolimatta, että viime vuosina jäähdyttelyliigoihin, toisiin seuroihin ja osin pillit pussiin ovat laittaneet mm. sellaiset divariin Fosun edustusjoukkueen nostaneet pelaajat kuin Sami Henttinen, Jani Henttinen, Kristian Engman, Tuomo Itäpalo, Petri Mäkelä, Jani Salmi, Esa Kutilainen, Jari Eerikäinen, Juha-Matti Laakso, Henri Jokinen ja viimeisimpänä Hirvikosken hämähäkki Kalle Kotiniemi, on joukkue pystynyt esiintymään väkevästi illasta toiseen edelliskausien tapaan.

Lauantaina kaukalossa nähdään jälleen varmasti vahvaa pallollista osaamista ja yleisöystävällistä offensiivista peliä. Blue Foxin joukkueessa pelirohkeutta ja teknistä taituruutta edustavat muutaman MM-mitskun mies Jori Isomäki, joukkueen kapteeni Kim Nyström ja aina vaarallinen Johnny Ojala. Fosun joukkueesta taitoa löytyy kosolti joka ukolta, mutta erityisesti täytyy nostaa esiin joukkueesta oivan syysvireen löytänyt silkkikätinen Juha "Andy" Andersson, jonka potentiaali on valmennuksessa tiedetty pitkään, mutta nyt näyttävät kikat ovat konkretisoituneet myös pisteiksi.

Kunnon journalistin tavoin Siltanen perehtyi myös vierailijoiden kotisivuihin ja nettiennakossa esiin kotijoukkueesta Blue Foxin kotisivuilla tuotiin sellaiset nimet kuin Laitila, Aaltonen, Andersson, Kauppi, Lindström ja Petri Mäkeläinen jota Uusikaarlepyyläisten sivuilla nimitetään leikkisästi nimellä "innebandyfarfar". Kulminaatiopisteeksi illan ottelussa muodostunee lähteekö Blue Fox korkealla karvauksella liikkeelle. Indiansia vastaan kotikentällä aktiivinen karvaus toimi, mutta maaliahnetta Fosua vastaan yltiöpäinen karvaus voi olla itsemurhaa.