Lauantaina 14.11. saapui Turuntielle Fosun vieraaksi ISB Ilmajoki. Jo ennakkokaavailuissa oli aistittavissa, että pelissä ei olisi kuin yksi voittajaehdokas ja niinhän siinä kävi, että Siltasen kristallipallossa oli säädöt kohdallaan ja Ilmajoen korskeat pohjalaisisännät saivat maistaa kulauksen tappion katkeraa kalkkia ja poistua kohti lakeuksia tappio niskassaan. Illan heikkotempoisessa ottelussa olivat elementissään Fosun ykkössyömähampaat eli Juha "ei enää niin junnu" Laitila ja erinomaisen jalkapallon päälle ymmärtävä armoton Barca-fani, Kari "Kake" Kauppi.

Illan päätösnumerot kirjattiin Fosulle lukemin 10-4 eikä sitä muuttanut muuksi edes ISB:n riveissä kirmannut "julkkis", herra BB-Ojala. ISB:n riveissä positiiviset asiat olivat vähissä, mutta sellaiseksi voidaan mainita Petri Pollarisen pirteät esitykset taistellessa tuulimyllyjä vastaan sekä varsin mukavasti onnistunut ylivoimapeli. (ISB viimeisteli neljästä maalistaan kolme ylivoimalla). Erikoinen piirre illan ottelussa oli, että ISB:lle tuomittiin kamppailussa 4 kahden minuutin jäähyä, jotka kaikki merkittiin samalle miehelle.

Fosun joukkue on tällä hetkellä suorastaan huimassa iskussa ja se sopiikin mainiosti, sillä seuraavassa ottelussa 21.11. vastaan asettuu jälleen vieraita Pohjanmaalta, mutta tällä kertaa vastus on täysin eri tasoa, kun vastaan asettuu Blue Fox. Toivottavasti possunuha ei lyö kapuloita rattaisiin ja molemmat joukkueet saavat parhaan kokoonpanonsa jalkeille, sillä kentällä käyvät joukkueiden lisäksi omaa henkilökohtaista taisteluaan pistepörssin herruudesta gentlemannit nimeltä Juha Laitila ja "sinikettujen" jäänviileä snaipperi Johnny Ojala. Ottelusta on luonnollisesti tulossa ennakospekulointeja Siltasen Cornerin muodossa loppuviikosta.