Sanotaan että vesissä on eroja. Voi jumalauta, ei se kyllä ainoa asia ole jossa on eroja!! On niitä nyt eroja vaikka missä!! Että aforismien rustaajat voikin olla idioottia sakkia. Aforismien vääntäjät eivät tainneet olla mukana siinä työryhmässä mukana kun ruutia keksittiin. Alkaa ihan epäilyttää että kuka talidomi kuka näitä lentäviä lauseita sepittelee, joku Nykäsen Matti vai? Vai ”leuka” Henna ja sen BB-morsmaikku?
 
________________________________________________________________________________
 
Vaivaako sinua se, mitä joku ystävistäsi tekee juuri nyt? Haluatko tietää kenties mikä bissemerkki hän on? Tai onko hänen ruotsinkielen hallinta hyvä, kelvollinen vai surkea? Olet varmaan aina halunnut tietää että onko kaverillasi alkava flunssa vai onko bestiksesi pyyhkinyt takalistonsa toiletissa Embolla vai Lotuksella.
 
Kaikki tämä hyödyllinen ja tarvittava tieto löytyy yhdestä paikasta, Facebookista. Suomenkielellä sitä voi leikkisästi nimetä lärvikirjaksi tai naamakirjaksi, koska sinnehän kerätään ihmisten lärvejä, joita myös kavereiksi kutsutaan.
Alkuunhan paikka tuntui oikein mukavalta. Vanhat tutut lisättiin kavereiksi joidenkin kanssa oli ihan kiva vaihtaa kuulumisia tyyliin, “No hei, mitäs sinulle kuuluu?”. Suurin hohto on ehkä mennyt paikasta, koska tällä hetkellä tuntuu siltä, että paikasta voisi kirjautua ulos lopullisesti.
 
Jos uloskirjautumisen sijaan kirjautuukin sisään, ponnahtaa etusivulle 2980930 hauskaa infoa. Kysymyksiä ja vastauksia, joita kaverisi ovat ottaneet. “Keijo otti kysymyksen, mikä sähköjohto olet?” Vastauksena on mukava “Olet normaali sähköjohto”, ja perustelut, miksi hän on normaali sähköjohto. Tässäkin on jo minun huumorilleni riittäväksi, mutta Keijo on saattanut kommentoida tulostaan näin. “Ohhoh, ei kyllä pidä paikkaansa!”. Lisäksi jotkin Keijon kavereista ovat voineet “tykätä tästä”, joka myös näytetään etusivulla. Jotkin heistä ovat jopa innostuneet kommentoimaan vastausta. Ketä kiinnostaa??
 
Okei, olen itsekin sortunut tekemään pari testiä, mutta kyllä liika on liikaa. Lisäksi huvittaa hieman myös ihmiset, jotka laittavat etusivulle kaiken mitä tekevät. Tilanne päivittyy viiden minuutin välein. “Olen kahvilla”...“Huhhuh, kahvi juotu. Nyt paskalle”...ja sen jälkeen “Olipas löysää, työt kutsuvat”...Kierre on loputon, mutta onneksi kaikki pysyvät kärryillä.
Kohtahan tässä ei enää kavereille tarvitse enää soitella, saati nähdä, kun kaiken voi hoitaa lärvikirjan kautta sähköisesti. No onhan siinä toki hyvätkin puolensa. Joidenkin asioiden tiedottaminen tai selville ottaminen käy kätevästi netin kautta, mutta onko pakko tiedottaa kaikille vastaus kysymyksestä “Oletko Jaakko vai pavunvarsi?”. Itseäni ei kiinnosta yhtään.