Lauantaina 5.12. Forssan Alku matkasi Janakkalaan, jossa vastaan asettuivat sarjapelien merkeissä Pisku ja FBT Voudit. Ensimmäisessä ottelussa Alku sai vastaansa varsin kapealla materiaalilla otteluihin lähteneen Piskun. Alku aloitti ottelun väkevästi ja pallo liikkui mieheltä miehelle mallikkaasti kenties jopa paremmin kuin koskaan tällä kaudella, tosin vastuskaan ei ollut kovinkaan kummoinen. Ensimmäisessä erässä Pisku jaksoi pyristellä vastaan, mutta toisessa erässä Alku meni menojaan ja lopulta lopputulokseksi tulos kirjattiin aikakirjoihin oikeutetusti 9-0. Ottelussa jokainen Alun pelimies täytti ruutunsa esimerkillisesti ja myös lopputulos oli sen mukainen. Ilahduttavinta oli nähdä, että jokainen kentällinen pystyi maalintekoon (kaikki kolme vitjaa taisi tehdä kolme maalia) eikä omissa soinut kertaakaan Mikko Moisanderin selän takana ja vaihdot pysyivät lyhyinä jokaisella kentällisellä.

Toisessa pelissä Alku sai vastaansa raitapaitaisen FBT Voudit. Ensimmäisessä pelissä ei ehtinyt tulla kunnolla hikeäkään, mutta toisessa pelissä tahti oli toisenmoinen. Tempo oli ottelussa sellainen kun salibandyottelussa kuuluu ollakin, mutta tuomarikaksikolta olisi hieman tarkempaa linjaa kyllä toivonut. Voudit ajoivat kursailematta selkään ja huitoivat mailalla kuin heinämiehet, mutta jäähylle ei hämeenlinnalaisia passitettu kertaakaan. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä lähes ottelun loppuhetkille, mutta viitisen minuuttia ennen kolmannen erän päättymistä tasatilanteessa 3-3 Voutien pelaaja pääsi läpiajoon ja kiitti tylysti neppaamalla ohi maalissa hienosti urakoineen Mikko Moisanderin lukemiksi 4-3.

Kun päivän anti lyödään pakettiin oli joukkueen ilme ja esitys varsin kelvollinen ja pallollinen peli oli jopa parempaa vaikeissa olosuhteissa kuin aikoihin. Myös puolustusaktiivisuus oli vähintäänkin hyvällä tasolla ja tästä kertoo osaltaan päästetyt maalit (kahdessa pelissä neljä päästettyä maalia). Tuloksellisesti parhaiten taisi onnistua kakkosvitja joka onnistui maalinteossa molemmissa otteluissa mukavanlaisesti ja omapää säilyi molemmissa otteluissa koskemattomana. Ykkösvitja loi tilanteita vastustajan maalille totuttuun tapaan, mutta tällä kertaa viimeistely ei ollut aivan sillä tasolla mitä se on parhaimmillaan ollut. Puolustuspäässä vaikutti ykköskentällisellä olevan ajoittain pallollisessa pelissä jopa yllättävänkin paljon ongelmia. Kolmosvitja niin ikään esitti pirteitä otteita ja edukseen lauantaina boksissa esiintyi erityisesti kolmosen hyökkäyskolmikossa Mikko Holstikko sekä kakkosvitjassa tehokkaalla pelipäällä ollut Mikko Helin.