Lauantaina 5.12. astelevat jälleen valtakunnan komeimmat miehet, miehet jotka vihaavat häviämistä, kaukaloon Janakkalassa ja vastaansa nuo Tyykikylän uljaat ja salskeat urhot saavat Piskun ja sarjakärjessä majailevan FBT Voudit.
 
Jälleen kerran torstaina 3.12. viimeistelyharjoituksissa Forssan Rehti-Areenalla oli taas kaukalossa sellainen määrä testosteronia, että johan on kumma jos ei Pisku ja Voudit saa viikonloppuna nenilleen. Kuten niin monesti aikaisemminkin joukkueen käskyttäjä Petri ”Senaattori” Lehtonen ei suostunut useista uteluista huolimatta paljastamaan lauantain kentällisiä ja joulunkalenterin luukun sisällön lisäksi pelaajat saavatkin jännittää mitä hauskaa ”Senaattori” on saunansa lauteilla pelimiesten pään menoksi keksinyt.
 
Otteluihin Alku lähtee mitä luultavammin vahvuudella 15+2, joten ainakaan veren vähyydestä joukkue ei tule kärsimään lauantaina. Vastustajajoukkueista Siltanen ei tiedä mitään muuta kuin sen, että Piskussa ilmeisesti pelaa joitakin Valtasen Teron kalakavereita ja Voudeilla on sikamageet, ehkä jopa suomalaisen salibandyhistorian, komeimmat pelipaidat. Sarjapointseja Voudeilla taitaa kuuden pelin jälkeen olla kasassa 11 ja Piskulla toistaiseksi vain 1. Lauantaina on siis on ilmassa sähköä ja syytä onkin, sillä pelien jälkeen pelimiehiä odottaa Forssan Keilahallilla pikkujoulu kemut.