Forssan Alun toverit sonnustautuvat vielä kerran ennen joulutaukoa Kremlin punaisiin pelinuttuihin ja tällä kertaa Rehti-Areenalle saapuu harjoitusotteluvastustajaksi URPS. Ennen kauden alkua treenimatsissa Urjalan sälibändärit nappasivat niukan voiton 4-5, joten nyt Alulla on mainio revanssin paikka. Sosiaalidemokraatit eivät ole ennenkään jättäneet toimiaan puolitiehen joten tälläkin kertaa punaisista aatteista voimaa ammentava Alku on jälleen kerran täynnä tulta ja tappuraa. Sirppi ja vasara on siis kaivettu esille!
 
Viime aikoina Alku on esittänyt ihan lupaavia otteita kaukalossa joten kelpo suorituksia on lupa odottaa myös torstaina, vaikkakin Alun perisynti, parin hyvän ottelun jälkeen on tullut jokin todellinen romahdus otteissa, piinaakin alati takaraivossa. Toiveikkaana ja intoa puhkuen joukkue kuitenkin lähtee otteluun josta varmasti ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita tule puuttumaan.
 
Luvassa on varmasti kuuma kamppailu, sillä onhan kyseessä lähes paikallisottelu, mutta tästäkin huolimatta illan otteluun Siltanen kehottaa pukeutumaan lämpimästi (pilkkihaalari ja Goretex-hansikkaat) sillä pelihallin lämmitys ei ole pakkassäällä aivan EU-direktiivien mukainen. Torstain ottelussa on hurjimpien huhujen mukaan tulossa esiintymään, ei Don Henley, vaan trubaduuri ja kansantaiteilija suoraan savosta, Jaakko Teppo featuring J. Urpilainen. Nähtäväksi siis jää kuullaanko alkuhymninä maamme-laulun sijaan joko ”Rötösrock”, ”Työttömän veisu” vai kenties ”Pamela”.
 
Kirpeän sään saattelemana Rehti-Areenalla saatetaan nähdä myös kaikkien tuntema venäläisten ystävä eli suikkapäinen ja hapankaalilta tuoksuva Ville Haapasalo yhdessä Laika-koiransa kanssa. Pelin aloituspallon tulee luovuttamaan kaikkien tuntema Leniniä suuresti kunnioittava Lamminrannan pikku-Mussolini, Eikka Järvinen, yhdessä äärivasemmistopolitrukin Risto Aaltosen kanssa. Tunnelma ennen ottelua tulee siis varmasti olemaan varsin harras ja tiettyä nostalgiaa entisaikojen urhoja kohtaan tulee lisäksi kasvattamaan varmasti osaltaan myös ennen ottelua suoritettava yhteislaulu kappaleesta ”Internazionale”, jonka mahtipontinen kertosäe kuuluu seuraavasti, ” Tää on viimeinen taisto, rintamaamme yhtykää, niin huomispäivänä kansat, on veljet keskenään...
 
Vuonna 1902 työväenyhdistyksen alaosastona toimintansa aloittanut Forssan Alku on perustettu virallisesti vuonna 1913 ja nyt jos koskaan on Alun valmennuksesta vastaavalla kunnallispoliitikko Petri ”Senaattori” Lehtosella mahdollisuus asettaa kaukaloon nippu joka sisältää näköä, kokoa, tahtoa, taitoa, kokemusta, kovuutta, seksiä, nopeutta, lihaksia, nuoruutta ja ääretöntä pelisilmää.
Torstain spektaakkeli pyörähtää käyntiin noin kello 20.30 ja ilmaiseksi otteluun pääsee SDP:n jäsenkirjaa vilauttamalla tai TUL:n jäsenkorttia näyttämällä.
 
_____________________________________________________________ 

Lisää spekulointia tiedonjanoisille Alun kotisivuilta http://koti.phnet.fi/sbalku/index.htm