Keskiviikkona 2.12. Fosu matkasi Turkuun FBC Turun vieraaksi ja kotiin tuomiseksi jäi, kuten edelliseltäkin Turun reissulta, nolla sarjapistettä. FBC Turku nappasi voiton lukemin 5-4. Viime reissulla AFC Campusta vastaan ilme ottelussa oli jotenkin lepsu, mutta tällä kertaa pelihuumoriin joukkueen päävalmentaja Sami Leikkilä oli varsin tyytyväinen, vaikka jatkoajalla kotijoukkue olikin lopulta vahvempi.

Tappioon luonnollisesti Leikkilä oli pettynyt, mutta selvää on, että jos kokoonpanosta puuttuu yhdeksän miestä Forssasta peliin lähdettäessä ei se voi olla näkymättä lopputuloksessa. Kun vielä Kari "All In" Kauppi loukkasi itsensä alkuverryttelyssä ja Jusa Lindström joutui pelaamaan puolikuntoisena voi kokoonpanon todeta olleen varsin kapea. Suurimman loven pelaajistoon tekivät luonnollisesti Juha "Andy" Anderssonin, Teemu "Disco-Teme" Aaltosen ja Sami "Pohje" Romun poissaolot, mikä näkyi etenkin ylivoimapelissä.

Fosun riveissä onnistujia olivat kahden maalin miehet; armoitettu pistenikkari Juha Laitila ja greippipohjaisista juomista suuresti nauttiva Aki Vihreäsaari. Positiivisella tavalla esiin nousi joukkueesta myös paluuta kentille tekevä kaiken kokenut Harri "Piiska" Kinnunen. FBC Turun riveissä tehokkaalla pelipäällä olivat voittomaalinkin viimeistellyt Juha Tauriainen, Jarno Laaksonen ja Jaakko Hautamäki.

Seuraava viikonloppu on Fosulla vapaa mikä osuukin forssalaisjoukkueelle mainioon saumaan, sillä seuraavaksi on vuorossa tuplaviikonloppu (12.-13.12.), jolloin Fosusta mittaa ottavat Tampereen Ilves ja FBT Pori. Helpotusta Fosun kokoonpano-ongelmiin tuo Tampereelta kasvattiseuraansa liittyvä vuonna 1991 syntynyt puolustaja Kalle Kouri.