Fosu kävi viime viikonloppuna ottamassa mittaa SBS Porista ja Vaasan Woodcuttersista. Lauantaina Porissa Suupparit oli odotetusti dominoiva osapuoli porilaisten tyytyessä kilpikonnapuolustuksella pelaten kyttäämään vastahyökkäyksiä. Torjunnat 47-10 kertovat kaiketi jokaiselle pelin luonteen. Loppulukemat Porista kirjattiin lopuksi ansaitusti Fosun hyväksi 2-7.

Sunnuntaina Fosu matkasi vieraspeliin Vaasaan ja edellispäivän laiskavauhtinen SBS Pori-peli ja pitkä ajomatka aiheuttivat sen, että sunnuntaina liike ei ollut aivan sillä tasolla mitä ykkösdivaritasolla edellytetään. Väsyneenä otteluun lähtenyt Fosu teki ottelussa ehkä virheitä jopa normaalia enemmän, mutta tästäkin huolimatta Suupparit pysyi hyvin pelissä mukana. Toisessa erässä näytti jopa hetken siltä, että Fosu tulisi pisteet mukaansa ottamaan, mutta toisin kävi. Kolmanteen erään kotijoukkue Vaasa tuli tiukalla taisteluasenteella ja ehkä hieman tuomarienkin avustamana nappasi Botniahallista täyden pistepotin Fosun jäädessä nuolemaan näppejään. Viimeisessä erässä torjunnat olivat kuitenkin Fosulle 15-5, joten kyllä Suupparit oli pelissä enemmän kuin hyvin mukana. Kaiken kaikkiaan kirvelevä tappio Fosun kannalta, sillä pisteetkin olisi ollut aivan otettavissa, mutta ehkä valmius pelaamiseen ei ollut tällä kertaa aivan optimaalisella tasolla. Edukseen tappiosta huolimatta Vaasassa esiintyivät konkarit Harri Kinnunen ja Ville Into. Voitto lopulta Woodcuttersille 10-8.

Lauantaina 30.1. Fosu jatkaa vieraspelien sarjaa ja silloin Suuppareiden taituruudesta pääsee nauttimaan sarjanousija ISB Ilmajoki. Ilmajoki sai Forssassa käkättimeen lukemin 10-4 ja voittoa lähtee Fosu hakemaan myös lauantaina. Otteluun Fosu pääsee lähtemään parhaalla kokoonpanollaan. Ottelu alkaa Ilmajokihallilla Etelä-Pohjanmaan sydämessä klo 15.00.