Keskiviikkona 13.1. saapui Fosun vieraaksi lähes tasapisteissä Suuppareiden kanssa sarjassa oleva Kirkkonummen Rangers. Siltanen povaili ennakossa ottelusta tasaväkistä ja ehkä jopa kuumaakin, mutta kuinka väärässä ihminen voikaan olla. Kamppailu ei yltänyt missään vaiheessa unohtumattomien spektaakkelien joukkoon, sillä Fosu oli tyly isäntä eikä antanut voiton avaimia vierailijoille missään vaiheessa. Voiton myötä Fosu nousi 15 pisteeseen.

Ottelun ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä ja näytti vahvasti siltä että Fosu saa tehdä ihan kunnon iltapuhteen saalistaakseen pisteet usein Fosulle hankalaksi vastustajaksi osoittautuneelta Kirkkonummelalaispoppoolta. Pelin kulminaatiopisteeksi muodostui erän lopussa, ajassa 19.32 vierasjoukkueelle tuomittu rangaistuslaukaus ja jäähy. Rankkaria asteli ampumaan entisaikojen sankari ja kaikenkokenut Joni Hiltunen jonka maalintekoaikeet teki kuitenkin tyhjiksi Fosun maalissa urakoinut Tomi Aaltonen. Epäonnisen ja jopa melko ponnettoman rankkarin jälkeen Rangers pääsi yrittämään kaventavaa maalia ylivoimalla ja kun erän loppuun ei Rangers siinä onnistunut siirryttiin ensimmäiselle erätauolle kotijoukkueen johtaessa 3-1.

Toisessa erässä Fosu sai tilaisuutensa ja myös käytti sen tehokkaalla tavalla. Vierasjoukkueen selkäranka näytti murtuneen. Toisessa erässä Fosu dominoi täysin kenttätapahtumia ja kun Suupparit nuiji taululle erävoiton 4-0 lähdettiin viimeiseen erään lukemista 7-1.

Kolmanteen erään molemmat joukkueet näyttivät hieman muuttaneen taktiikkaa ja Rangers päätti pelata upporikasta ja rutiköyhää mikä olisikin ollut sen ainoa mahdollisuus päästä vielä mukaan peliin. Rangers nosti karvausta ja aktiivinen kahden miehen karvaus näyttikin aiheuttavan ongelmia Fosun omanpään lähtöihin. Rangers pääsi aktiivisen karvauksen myötä paremmin kiinni peliin ja niinpä ajassa 43.01 iski vierasjoukkue toisen maalinsa. Lehtereillä alkoi hiipiä mieliin jo ajatus siitä, että josko kuitenkin Rangers pystyisi vielä kirvoittamaan itsensä takaa-ajoon, mutta kiri katkesi nopeasti kuin kananlento, sillä Luis Gonzalez mies jonka nimi muistuttaa paremminkin Serranon perheen jäsentä kuin salibandypelaajaa sai jäähyn kohdeltuaan kaltoin Petrí "Mäksä" Mäkeläistä. Ylivoimalla Fosu niittasi Teemu Aaltosen toimesta limpun verkkoon ja tässä vaiheessa skeptisimmillekin tarkkailijoille oli selvää, että kyllä Fosu tästä tulisi sarjatilanteen huomioiden tärkeät sarjapisteet nappaamaan. Erän lopussa ex-HIFK kaksikko Jani Karonen ja Keni Rautio pääsivät kaunistelemaan tilastoja ja tekemään muutaman lopputuloksen kannalta merkityksettömän maalin ja niinpä lopputulos kirjattiin lopulta aikakirjoihin kotijoukkueen hyväksi melko heikkotasoisessa ottelussa täysin ansaitusti 10-6.