Lauantaina 9.1. Fosun vieraaksi saapui liiganousun tavoitteekseen kauden alussa ilmoittanut Westend Indians. Siltanen ennakoi ottelusta tasaista ja sellainen myös Turuntien salibandypyhätössä nähtiin. Lopulta päätöslukemiksi kirjattiin niukasti voitto vierailijoille lukemin 6-7.

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä ensimmäisen päättyessä lukemiin 3-3. Toisessa erässä Fosulla oli kohtalaisen hyvin peli edelleen kasassa, mutta toisen erän lopussa ote alkoi siirtyä vierasjoukkueelle. Toinen erä päättyi vieraille harmillisten pallon menetysten seurauksena 3-4. Viimeiseen erään valmentaja Sami ”Leime” Leikkilä päätti herätellä joukkuetta ketjukoostumuksien muutoksilla ja niin kuin kaikki urheilussa olevat tietävät on rajujen muutosten tekeminen kesken ottelua aina eräänlaista venäläistä rulettia. Tällä kertaa muutokset eivät poikineet mitään elämää suurempaa ja viimeinen erä kirjattiin maalittomiin tasalukemiin 0-0, joten voitokkaan toisen erän ansiosta voitto ”Inkkareille” ansaitustikin kotiin viemisiksi.

Fosun vieraaksi saapunut Indians oli selvästi perehtynyt Suuppareiden pelitapaan ja teki suorastaan kirvelevän tehokkaasti Fosun pelin varsin hankalaksi. Leppävaaran ”punanahat” pakottivat Fosun kerta toisensa jälkeen pitkiin hyökkäyksiin eikä Fosu tahtonut millään löytää lääkkeitä tiiviin ja uhrautuvan puolustuksen lyömiseksi. Indians puolusti kurinalaisesti ja kun Fosu syyllistyi tiukassa ottelussa muutamaan karkeaan henkilökohtaiseen virheeseen oli seurauksena täpärä tappio.