Sunnuntaina 14.2. vietettiin ystävän päivää, mutta Alku ei tullut sunnuntaina kaukaloon keräämään ystäviä, vaan oli järjestämässään turnauksessa tyly isäntä. Viikonloppuna Rehti-Areenalla oli jaossa neljä pistettä ja neljä pistettä Alku myös otti. Forssan Alun voittojen pääarkkitehtina toimi elämänsä kautta pelaava Vieremän oma Erkki Metsola, Joonas ”Rautzi” Rautanen joka oli molemmissa sunnuntain otteluissa lähes pitelemätön.
 
ALKU vs. TASO-99
 
Ensimmäisessä ottelussa sai Karl Marxin kommunistista manifestia ohjenuoranaan pitävä Alku vastaansa Taso 99:n. Jo ennakkoon oli hyvässä tiedossa, että Taso tulee olemaan ottelussa se passiivinen osapuoli ja osin tästäkin syystä ottelusta ei tulisi helppoa. Kirjoittamaton totuushan on, että on huomattavasti helpompi rikkoa kuin rakentaa peliä. Ero joukkueiden materiaaleissa oli kuitenkin niin suuri että oikeastaan missään vaiheessa Alulla ei ollut hätäpäivää, vaikka näennäisesti näyttikin siltä, että Taso saattaisi jopa tarjota kotijoukkueelle kunnon vastuksen.
 
Maalinteon ottelussa aloitti Taso ja pitkälti Alun lepsun pelaamisen takia. Alku kuittasi maalin kuitenkin nopeasti ja maalin viimeisteli Tason maalissa pelanneen Manu Alarron selän taakse oljen vaalea viikinki Sami Patjas. Alku sai omaa peliään paremmin alkuminuuttien lepsuilun jälkeen uomiinsa ja seuraavaksi iskikin kotijoukkue alivoimalla. Maalinteossa kunnostautui Tero Valtanen jolle oivan syötön tarjoili Toni Nieminen. Ajassa 13.40 Alku siirtyi jo ottelussa 3-1 johtoon ja maaliteossa onnistui ottelun valopilkku Petri ”Kölli” Lehtonen.
 
Toisessa erässä Taso koitti kovasti pyristellä vastaan ja niinpä Taso veikin lähes kävelyvauhtisessa ottelussa toisen erän nimiinsä lukemin 2-3. Alun maalinteosta vastasi toisessa erässä Joonas ”Rautzi” Rautanen ja Jani Keinänen. Rautasen maalin syöttäjäksi merkittiin Jani Keinänen ja Keinäsen maaliin syöttöpisteen nappasi ottelun tehomies Petri Lehtonen.
 
Viimeiseen erään lähdettiin lukemista 5-4 ja jälleen kerran näytti vähän siltä että hermokontrolli tasaisessa ottelussa ei tahdo pitävän. Suunpieksentä Alun vaihtopenkillä alkoi muistuttaa erehdyttävästi Serranon perheen aamupöytäkeskustelua. Onneksi kuitenkin joukkueesta löytyi niin paljon kylmäpäisyyttä että ottelu ei lähtenyt lapasesta. Pelin lukemiin 6-4 pelin siirsi hurjassa iskussa ollut Petri Lehtonen. Herrasmiehenä Lehtonen siirsi pallon verkkoon ekologisella tavalla, niin ettei verkko turhaa kulu eli noin 6 kilometrin tuntivauhdilla. Seuraavaksi maali-iloittelua jatkoi ottelun toinen pistehai Joonas Rautanen joka tykitti pallon vastustamattomasti verkon perille ylivoimalla. Syöttäjänä maaliin toimi Petri Mäkelä. Alku meni menojaan Tason väsyessä ja lisää lunta tupaan Tasolle tarjoili Mikko Kostiainen ja syöttäjänä maalissa kunnostautui joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva Esa Malmström. Ikään kuin vakuudeksi selkäsaunasta viimeiset kirsikat kakun päälle tarjoilivat Joonas Rautanen ja Toni Nieminen. Syötön Rautasen maaliin tarjoili tuhannen ja yhden kierron mies Esa Malmström ja Niemisen maaliin Mikko ”Kärpänen” Helin. Lopputulos Alun hyväksi 10-5.
 
Jos ottelun lyö lyhyesti pakettiin ei siitä juuri jää kerrottavaa lapsenlapsille. Tammelan peli on kuin suoraan kuudennen luokan liikuntatunnilta ja valitettavasti kävelyyn vastustaja lähtee helposti mukaan, niin tälläkin kertaa. Missään vaiheessa ottelua ei ollut kuitenkaan epäselvää kuka ottelun tulisi voittamaan joten jo ennakkoon oli selvää ettei ottelu tulisi varmastikaan nousemaan elämää suurempien kamppailujen joukkoon, vaikka kyseessä olikin paikalliskamppailu. Tasossa pelaa muutama kelpo pelaaja, mutta kun kuntopohja ja pelisysteemi on puutteellinen tai sitä ei ole on jopa alasarjatasolla sarjapisteiden keruu moisella pelisuunnitelmalla lähes mahdoton tehtävä. Tason peli perustuu pitkälti yhden pelaajan kyttäämiseen ja oman maalin ympärille perustuvaan kilpikonnapuolustukseen, mutta salibandyn kanssa sillä kyllä ei ole mitään tekemistä. Mahtoiko kaikille Alun pelaajille tulla edes pelissä hiki? Erityisen ottelussa positiivista oli, että onnistumisia tuli Alun joukkueessa laajalla rintamalla jokaiselle kentälliselle ja tietysti ”Tapparanmiästen” eli Petri ”Kölli” Lehtosen (2+1) ja Joonas ”Rautzi” Rautasen (3+0) vahva panos.
 
VOUDIT vs. ALKU
 
Illan toisessa ottelussa vastaan asettui Hämeenlinnan Voudit. Forssan Alku eli ”Punainen Vaara” oli napannut aamun ”höntsäsählypelissä” voiton, mutta selvää oli, että Vouteja vastaan ei samanlaisilla otteilla kunnian kukko laulaisi. Otteluun Alku lähtikin aivan erilaisella asenteella olihan vastassa joukkue joka osasi pelata.
 
Ottelu alkoi räväkästi ja kaikesta näki, että niin kotijoukkue Voudit kuin Alkukin oli tullut kaukaloon tosimielellä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasalukemista 1-1 Voutien tehdessä oman maalin.
 
Toisessa erässä Voudit näytti vaarallisuutensa. Ensin Voudit karkasi 2-1-johtoon jonka kuitenkin kolmoskentän Al McInnis, Sami Patjas, tasoitti 2-2 lukemiin. Syöttö maaliin merkittiin Janne ”Koukku” Korpelan nimiin. Tasoituksen jälkeen pelin hallinta siirtyi raitapaitaiselle kotijoukkueelle ja niinpä Voudit karkasivatkin jo 4-2, kun siirryttiin viimeiselle erätauolle.
 
Viimeiseen erään lähdettiin siis Voutien johtaessa 4-2, mutta punainen sydän rinnassaan sykkivä Alku-pelaajisto oli päättänyt olla lannistumatta Voutien vyörytyksen edessä. Kolmanteen erään Alku lähti sisuuntuneena ja pallo liikkuikin punanutuilla suorastaan erinomaisella tavalla mieheltä miehelle. Ajoittain Alun pelaajat liikkuivat kentällä sellaisella temmolla, että olisi jopa voinut kuvitella katselevansa SSV:n peliä. Hyvä liike ja järkevä pelaaminen oli myrkkyä Voudeille ja niinpä Alulle tarjoutui ylivoiman mahdollisuus. Kentälle asteli hurjilla powerplay-prosenteilla viime aikoina pelannut Alku. Ylivoima on ollut viime peleissä tappavan tehokasta ja niin tälläkin kertaa. Alku aloitti takaa-ajon Joonas Rautasen yv-maalilla. Syötön maaliin antoi Petri Mäkelä. Seuraavan maalin teki jälleen sama mies eli hurjassa iskussa oleva Joonas Rautanen. Syöttäjää Rautasen 4-4 maaliin ei merkitty. Alulla oli päällä sellainen draivi ettei koko läntisestä Euroopasta olisi löytynyt joukkuetta joka olisi pystynyt lyömään Alulle kapuloita rattaisiin. Seuraavassa maalissa arkkitehtina toimi puolustajakaksikko Mäkelä & Mäkelä. Jarkko siirsi pelivälineen Petri Mäkelälle joka pikku nepillä ohitti junnumaista höntyilyä harjoittaneen karvaajan ja sivalsi pallon puolustajan jalkojen juuresta verkon perukoille. Lisää vettä myllyyn tarjoilivat Alun pistenikkarit Nieminen ja Rautanen. Maaliruisku Rautasen toimiessa tällä kertaa syöttäjänä. Hurmoksessa oli kieltämättä jotain samaan kuin lätkän MM-finaalissa vuonna 1995. Viimeisen naulan Voutien arkkuun iski Esa Malmström ja syöttäjäksi maaliin merkittiin Mikko Kostiainen. Lopputulos Alun hyväksi 4-7.
 
Ottelussa Voudit vs. Alku esitti vierasjoukkueeksi merkitty Forssan Alku ehkä parasta peliä tällä kaudella. Pallollinen peli lähes hipoi täydellisyyttä ja asenne puolustamiseenkin oli erittäin hyvällä tasolla, tästä osoituksena mm. joukkueen kapteenin Pasi Lehtosen ns. Dieter Thoma-peitto, jossa kroppaa laitetaan likoon suorastaan ihailtavalla tavalla. Syynä eheään ja menestyksekkääseen lopputulokseen  allekirjoittanut näkee sen, että vihdoin näkyy löytyneen jonkinlainen permanentti ketjukoostumuksista eikä ketjuja tarvitse veivata uuteen uskoon lähes jokaisessa turnauksessa sekä sen että etenkin Vouteja vastaan ymmärrettiin laittaa palloa liikkeelle paremmin kuin koskaan aikaisemmin.