Lauantaina 20.2. iskevät yhteen Turuntien salibandykäyttöön modifioidussa teollisuushallissa Jussi Mattilan luotsaama AFC Campus ja Sami Leikkilän käskyttämä kotijoukkue Forssan Suupparit. Ottelu alkaa klo 18.00.
 
AFC Campus nousi täksi kaudeksi divariin takaisin muutaman vuoden tauon jälkeen ja hissiliike näyttää jatkuvan edelleen, sillä selvää on, että Campuksen pelit jatkuvat ensi vuonna sarjaporrasta alempana. Fosu taasen on jo varmistanut sarjapaikkansa ja teoriassa jopa omaa pienen pienet saumat jopa liigakarsintoihin. Edellisessä joukkueiden kohtaamisessa kotonaan AFC Campus oli yllättäen Fosua etevämpi lukemin 9-7, joten vaikka sarjapisteiden kannalta ottelu onkin varsin merkityksetön, on Suuppareilla ottelussa kana kynittävänä.
 
Pelillisesti ja etenkin urheilullisesti joukkueiden välillä on eroa valovuosia, joten tätä taustaa vasten voisi ennakoida helppoa voittoa kotijoukkueelle ja samaa todistaa myös vilkaisu sarjataulukkoon. Molemmat joukkueet ovat pelanneet otteluita 19 ja Fosulla on pisteitä kasassa 23, kun taas Campus on raapinut kasaan pisteitä 13. Erot konkretisoituvat ehkä selvimmin maalisuhteesta; Fosulla maalisuhde on +44 ja Campuksella -28. Mutta kuten aina urheilussa, statistiikka on pelkkää statistiikka ja pelin lopputulos voi olla käytännössä jotain ihan muuta. Jännitysmomenttia illan kamppailuun luonnollisesti lisää se tosiseikka, että Campuksen koutsi Jussi Mattila tuntee entisenä forssalaisena futis-, kiekko- ja salibandymiehenä forssalaispelaajat ja pelitavan kuin omat taskunsa.