Lauantaina 27.2. päättää Fosun edustusjoukkue kautensa sarjapelien osalta ja kauden päätösottelussa vastaan asettuu hurjassa iskussa oleva Tampereen Ilves. Ottelu alkaa Rehti-Areenalla klo 17.00 ja mitä suuremmalla todennäköisyydellä odotettavissa on hyvätasoinen salibandyilta. Vastakkain ovat kaksi sarjan maalirikkainta peliä pelannutta joukkuetta ja etenkin Ilveksellä on panosta ottelussa enemmän kuin paljon, sillä voitolla joukkue omaa vielä teoreettiset mahdollisuudet liigakarsintapaikkaan.

Illan otteluun lähdettäessä Fosulla on alla neljän ottelun voittoputki ja häviämistä vihaava joukkueen piiskuri Sami "Leime" Leikkilä tekee varmasti kaikkensa jotta Suupparit päättävät kautensa viiden ottelun voittoputkeen. Mikäpä olisikaan maukkaampaa kuin päättää kausi voittoon, mutta kapuloita rattaisiin tulee varmasti laittamaan hanakasti osaltaan Ilves. Myös Ilveksellä on allaan huima vire eikä joukkue ole joutunut taipumaan tappioon sitten tammikuun alun. Erityisen makoisan voiton Ilves otti viime kierroksella, kun se onnistui kepittämään kotonaan Spiral-hallin uumenissa sarjakärki FBT Porin. Edellisessä Fosun ja Ilveksen kohtaamisessa pisteet tasattiin, joten luvassa on varmasti jälleen tasaväkinen vääntö josta tunnetta ei tule puuttumaan.

Mielenkiintoa otteluun näin forssalaisittain tietysti tuo se nähdäänkö Ilveksen maalinsuulla ex-forssalainen Juha-Matti Laakso. Maalinsuulla vastuun on pääasiassa kantanut Eero Makkonen, mutta forssalaisyleisö mielellään varmasti seuraisi tolppien välissä myös "Juhiksen" otteita kasvattiseuraansa vastaan. Kuten tehtyjen maalimäärä osoittaa löytyy tamperelaisjoukkueesta kosolti osaamista ja tietoa siitä miten limppu laitetaan verkkoon ja erityisen tarkkaan seurantaan on syytä laittaa komeat tehot nakutellut puolustaja Tomi Sarajärvi, taitava Miikka Nieminen, nopea Antti Naskali ja ulottuva Jesse Niittymäki.