Lauantaina 27.3. Janakkalan hornankattilassa kohtaa SAK:n mandaatilla sarjassa pelaava Forssan Alku sarjan häntäpään joukkueet Lopen Laakan klo 11 ja Pekolan Iskun klo 13. Teoriassa Alku ei ole vielä varmistanut sarjapaikkaansa, mutta käytännössä voi hyvinkin olla niin että jo 17 pistettä riittää sarjapaikan säilyttämiseen. Lauantaina saadaankin siis lopulta selvyys siihen mikä on kaupungin mediaseksikkäimmän ja ehdottomasti punaisimman joukkueen sarjataso vuonna 2010-2011.
 
SDP-pamppu Eero Heinäluoman lempijoukkue Forssan Alku on ollut hyvässä vireessä viime aikoina ja niinpä joukkue lähteekin varmasti intoa ja itseluottamusta uhkuen hakemaan neljää sarjapistettä mukaansa ”jäätelötehtaan naapurista”. Alun valmennuksesta vastaava TUL:n jäsenkortin omaava Petri ”Kölli” Lehtonen vihaa häviämistä yhtä paljon kuin Jyrki Kataisen leveää kapitalistihymyä, joten Lehtonen tekee taatusti joukkueen ohella kaikkensa jotta Alku päättää kautensa voitokkaissa merkeissä.
 
Forssan Alun salskeat pelimiehet ovat kauden aikana osoittaneet lähes epäinhimillistä työmoraalia niin elementtitehtaalla kuin lumitöissäkin joten ei olisi kovinkaan suuri ihme jos ja kun asenne välittyy myös pelikentälle. Viime aikoina joukkueen kemiat ovat kolahtaneet positiivisella tavalla yhteen ehkä paremmin kuin koskaan aikaisemmin ja niinpä viikonlopun otteluista voidaankin odottaa todellista ilotulitusta aikamme Titaanien, eli Forssan Alun, taholta.
 
Otteluiden jälkeen loppupelit puidaan saunan lauteilla ja ehkäpä siellä spekuloidaan jo myös ensi kautta josta ennakkokaavailujen perusteella on tulossa todella mielenkiintoinen.
 
______________________________________________________________________________________
 
” Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.” – Lou Holtz