Torstaina 29.4. saapuu Eerikkilään FC Tigers ja jaossa on molemmille joukkueille todella tärkeät sarjapisteet. Tänä vuonna kolmosen sarjajärjestelmä ei jätä sijaa löysäilylle ja surffailulle,joten jokainen ottelu on äärimmäisen tärkeä, etenkin keskikastin joukkueille joita molemmat illan joukkueista edustavat.
 
FJK:n illan vastustaja FC Tigers on ainakin allekirjoittaneelle suuri kysymysmerkki, sillä rosterista ei löydy joukkueen johtajan Vesa Tuomisen lisäksi muita tuttuja nimiä kuin futsal-maajoukkueessakin esiintynyt ex-Ilvespeluri Juha-Pekka Torvinen. Joukkueen pelaajalista on täynnä tuiki tuntemattomia pelimiehiä, mutta liekö tuo nyt ihme kun allekirjoittanut aloitti pelaamisen miesten edustustasolla vuonna 1993, joten kovinpa vähän on enää pelaajia tuolta ajalta kuvioissa mukana. FC Tigersin kokoonpanoon kuuluu kuitenkin joukko futsal-pelureita, joten teknisen osaamisen ainakin voisi olettaa olevan hyvällä tasolla.
 
Edellisissä otteluissa FC Tigers on kärsinyt tappion Koskenpojille ja saalistanut voiton TPV:n reservijoukkueesta, kun taas FJK:n saldo edellisistä kamppailusta on tappio ja tasapeli. Viime vuoden elokuussa FC Tigers oli Forssassa parempi peräti lukemin 1-4, joten nyt on FJK:lla revanssin paikka.

_________________________________________________________________

Muista myös jatkokertomus blogi " Abba Törnqvist - Amitsun kasvatti ".

 - - - - - - - - - - - - - - -

Blogi paljastaa Abba Törnqvistin edesottamuksia nuoruuden karikoissa. Abballa on alkanut jo hormoonit hyrrätä ja ikääkin on jo 19 vuotta. Happy End on vielä antanut odottaa itseään, mutta pian ei ehkä sekään ole kaukana...

- - - - - - - - - - - - - - -

KOULUN PÄÄTÖSBILEET ( osa 1 / 3 )

Vihdoin koitti se hieno ja ikimuistoinen hetki jolloin koulu oli saatu päätökseen ja kädessä komeili todistus Amiksesta. Koulu oli kitkuteltu läpi pitkälti lunttaamalla, mutta joka tapauksessa siinä se nyt oli, päättötodistus. Opiskelun päättymistä oli tietysti pakko juhlistaa ja kuinka ollakaan tiedossa oli aivan järjettömät siis Abban terminologian mukaan lähes tajunnanräjäyttävät bileet naapurin Nooralla. Abban tavoin myös oljenvaalea Noora, joka omasi Abban mukaan varsin messevät takapuolen kannikat ja leuan alla terhakkaasti nököttävät seurustelulihakset, oli päättänyt koulunsa.
 
Kesä oli jo täydessä vauhdissa ja lämpimien ilmojen myötä myös Abban libido alkoi ilmoitella olemassaolostaan niin kuin nuorilla miehillä usein on tapana vesirajaan niukasti ylettyvien minihameiden ilmestyessä katukuvaan. Sinnikkäästä yrityksestä huolimatta panotöiden sarakkeessa Abballa koreili puhdas nolla, mutta tämän kesän jälkeen vannoi Abba tilanteen olevan toisin. Tulevasta kesästä olisikin tuleva todellinen rakkauden kesä.
 
Nooran pippaloihin oli kutsuttu pari ihan mukiin menevännäköistä naikkosta (lue:pissistä) Nooran lisäksi (Emma ja Sanni) joiden kanssa Abba kyllä mielellään olisi toteuttanut sen kaikkein kauneimman mitä voi tapahtua kahden ihmisen välillä. Abba valmistautui illan hulppeisiin teinikemuihin huolella; H&M:stä oli ostettu kaulaan viimeistä huutoa olevat puuhelmet ja pinkki trendipaita, riikinkukon värinen tukka oli muovattu uuteen uskoon huolellisesti geelillä ynnä muilla äidin omistamilla hiustuotteilla ja luisevat jalat oli peitetty yliviileillä nuorisopöksyillä. Jalkaan Abba ujutti skeittikengät jotka tosin olivat jo totaalisen out, mutta Abba ei siitä piitannut. Abba oli täysin vakuuttunut että nyt jos koskaan oli mahdollisuus päästä kastamaan kärkeä ja hiihtää jopa parikin etappia vaaleanpunaisilla lohiladuilla. Ikään kuin kruununa valmistautumiselleen Abba nappasi mukaan lähtiessään kaksi Näkki-juomukondomia isosiskonsa yöpöydän laatikosta.
 
Valmistelut bileisiin oli suoritettu viimeistä piirtoa myöten tarkasti, mutta ennen bileisiin lähtöä Abban suunnitelmissa oli poiketa nauttimassa pohjia Mikan luona. Abba käveli parhaan kaverinsa Mikan luo joka asui vanhempiensa luona vanhassa rintamiestyyppisessä omakotitalossa. Mika oli lähes Remonttireiskan veroinen kisälli joten Mika olikin naputellut itselleen kodikkaan ”poikamiesboksin” talon yläkertaan jossa oli mainio luukuttaa 90-luvun europoppia (Captain Jack, Mr President, Dr Alban, E-Type, Basic Element, Pandora…) ja tutustua kuvalehtien välityksellä vastakkaisen sukupuolen erogeenisiin alueisiin.
 
Abba päätti yllättää Mikan ja hiipi hiljaa Mikan huoneen oven taakse ja tempaisi oven auki. Mika tuijotti kuin transsissa jotain 80-luvun puolivälissä purkitettua pornoleffaa ja käsi teki työtään kuin vasta huollettu Singerin ompelukone. Abbaa nolostutti, vaikka kyllähän Abba itsekin oli kerran jos toisenkin turvautunut kämmenensä autuaaksi tekevään voimaan, kylläkin salaa ja visusti peiton alla. Ja mitä outoa oli Mikan naamassa? Mikahan oli kasvattanut viikset! Mitä ihmettä muut jätkät saati sitten Noora, Emma ja Sannikin moisesta viiksivallusta sanoisi? Abballe iski mieletön paniikki siitä, että torpedoisiko Mikan turpajouhet Abbankin piparin saannin. Kohteliaasti, mutta jämäkästi Abba ilmoitti Mikalle että nyt sai tumputtaminen riittää ja kuontalo oli saatettava karvattomaksi. Pettyneenä Mika laahusti vessaan ajamaan partansa.
 
Mikan poistuttua parransängen ajopuuhiin Abba istuutui katselemaan elokuvaa joka oli jäänyt Mikalta kesken. Rainassa Horst Schimanskin näköinen koijari lainehtiva otsatukka väpättäen duunasi noin reilut viisitoista vuotta nuorempaa brunettea. 80-luvun erotiikkapläjäyksissä ei karvoja säästelty ja muutenkin meno oli kohtalaisen roisia. Abba oli aina tiennyt että Mika oli erikoinen, mutta tämä vei kyllä voiton kaikesta.
 
 Mika saapui parta ajettuna huoneeseen mukanaan muutama siideriputeli ja Mikan isän baarikaapista pöllitty Jägermeister-pullo. Siiderit katosivat tuulensuojaan nopeasti ja oli aika siirtyä illan pääruokaan eli Jägermeisterin tuhoamiseen.