Jalkapallo-ottelun päättyessä 6-0 voittoon voidaan puhua todellisista murskajaisista ja sellaisesta pääsi FJK nauttimaan eilen Lamminrannassa PP-70:n jäädessä Klubin jalkoihin.

Paikalle tullessa allekirjoittaneella oli vankka käsitys siitä, että oli saapunut katsomaan kolmosdivisioonakamppailua, mutta hetken ottelua seurattuani aloin vahvasti epäillä oliko kyseessä sittenkin vitosdivarivääntö. Mitä luultavammin tempo ja pelin intensiteetti noin kuukauden päästä pelattavassa suviheinä-puulaakiturnauksessakin on kovempi kuin eilisessä FJK:n ottelussa.

Tamperelainen PP-70 joka muutama vuosi sitten pelasi vielä ykkösdivartasolla on tällä hetkellä sellaisessa suossa ettei valoa näköpiirissä ole nähtävissä. Mitä luultavammin PP onkin kauden päätteeksi yksi varmimmista putoajakandidaateista.

Hyvää tietysti illan ottelussa oli, että FJK onnistui tekemään 6 komeaa maalia ja voittamaan ottelun, mutta olisipa taululle voinut nuijia kaksinumeroisetkin numerot, niin heikko vierailija oli. Heikkotasoisen ottelun komeimman suorituksen tarjoili noin kymmenisen vuoden tauon forssalaisen edustusjalkapalloilun parista viettänyt ja jälleen kentille palannut Teemu Lintula, joka laukoi tihkusateen liukastaman pallon komeasti kahdesta kymmenestä viidestä metristä ylänurkkaan toisella jaksolla.

Seuraavassa ottelussaan FJK on jälleen ”pakkovoiton” edessä, kun vastaan asettuu vieraissa jumbojoukkue Tervakosken Pato. Ottelu pelataan Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä eli 4.6.