Äitienpäivänä 9.5. klo 13.00 FJK kohtaa Tampereen Pallo-Veikkojen kakkosjoukkueen. Pisteitä tamperelaisjoukkueella ennen sunnuntain kamppailua on kolme (voitto Pirkkalasta ja tappio Tigersille ja tappio NOPSille), kun FJK:lla on pisteitä kasassa 4. Jaossa on siis todella arvokkaat sarjapisteet molemmille joukkueille.
 
________________________________________________________________________________
 
Jatkokertomus blogi " Abba Törnqvist - Amitsun kasvatti ".
 - - - - - - - - - - - - - - -
Blogi paljastaa Abba Törnqvistin edesottamuksia nuoruuden karikoissa. Abballa on alkanut jo hormoonit hyrrätä ja ikääkin on jo 19 vuotta. Happy End on vielä antanut odottaa itseään, mutta pian ei ehkä sekään ole kaukana...
 
 
KOULUN PÄÄTÖSBILEET ( 2 / 3 )
 
Omien puheidensa mukaan pojat olivat lätränneet viinaksien kanssa jo aikapäiviä ja olivat varsin kokeneita ryyppymiehiä, mutta totuus oli jotain ihan muuta. Kokemukset rajoittuivat lähinnä muutamaan kokeilukertaan kotibileissä ja silloinkin juhlien vauhdittajana oli toiminut kullankeltainen keskari tai pelkkä pilsneri. Nyt pojat olivat kuitenkin onnistuneet haalimaan Mikan isän baarikaapista Jägermeister-liköörin jossa potkua riitti finnipäisille pikkunööseille enemmän kuin tarpeeksi.
 
Muutaman tuiman napanderin jälkeen kaksikolla alkoi olla päällä kunnon nousukänniuho jota vain kiihdytti ämyreissä soljuva letkeä Rihannan biisistä väännetty huumoriviisu ”Sontsan alla”. Tässä vaiheessa kaksikon ideanikkari Abba sai mielestään mainion kuningasidean. Koulu oli saatu päätökseen ja nyt Abban silmätikukseen ottanut opettaja saisi tuntea suloisen koston tikarin selässään. Abba päätti tehdä pienen käytännön pilan ja maksaa kaiken keljuilun korkoineen äijälle takaisin. Abba hankki opettajaukkelin osoitteen numerotiedustelusta ja soitti läpi kaikki mahdolliset ja mahdottomat lehtitalot ja tilasi opettajalle kasan erilaisia sanoma- ja aikakauslehtiä. Tilaukseen lähtivät niin Maaseudun Tulevaisuus, Aamulehti, Suuri Käsityölehti, Demari, Gloria, Kodin Kuvalehti, Satakunnan Kansa, AutoBild, Anna, Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, Hymy, Veikkaaja, ET-lehti, Seura, MeNaiset, 7 Päivää, Savon Sanomat, MP Maailma, Jallu kuin Erotiikan Maailmakin. Mahtoi siinä ukolla olla ihmettelemistä kun postiluukusta tippui kasapäin toinen toistaan erikoisempia lehtiä.
 
Mika oli muuten oikein mukava kaveri, mutta Mika kärsi äärimmäisen pahasta laktoosi-intoleranssista ja jälleen kerran Mika oli langennut hänelle niin rakkaaseen herkkuun aitoon hollantilaiseen gouda-juustoon. Ja kaikkihan me tiedämme mitä siitä seuraa. Mikan paksusuolen bakteerit tekivät työtään ja peräsuoli ilmoitti tasaisin väliajoin olemassaolostaan brutaalein pärähdyksin. Abbaa alkoi suoraan sanottuna ärsyttää yletön ilmassa leijuva suolikaasu, sillä moisessa katkussa meni hohto koko muuten mukavasta ryyppytouhustakin. Viimeinen niitti yleisesti kärsivälliseksi mieheksi tiedetylle Abballe oli kun Mika rusautti nahkaisessa tv-tuolissaan sellaisen pierun että persposkien välistä rupsahtanut kaasupilvi oli sekoittaa Abban juuri viimeistellyn biletukan. Abba singahti kuin sähköiskun saaneena plyysisohvasta ja alkoi huutaa aivan mielipuolisella tavalla. Mikahan ei viinapöhnässään omassa kodissaan mesoamista kuunnellut, vaan nousi tuolistaan viuhkana ylös ja leiskautti hurjan kiljaisun saattelemana vapaapainikehistä tutun elbow dropin tuolin käsinojalta suoraan sohvalla meuhkaavan Abban kaulaan. Abba lyyhistyi hermottomana showpainiliikkeen vaikutuksesta lattialle. Mika sai suuttuessaan hullun voimat ja vaikka Mika olikin varrelta lähes makkarankuoren paksuinen oli selvää että Abba oli saanut aataminomenaansa melkoisen tärskyn. Mika oli katsonut kaikki Baywatchin tuotantokaudet jaksoakaan jättämättä väliin niinpä Mika päätti elvyttää ystävänsä kuin Pamela Anderson CJ Parkerin roolihahmossa konsanaan.
 
Alakerrassa televisiosta yleisurheilun Kultaista liigaa katsova Mikan isäpappa ei kuullut mitään, mutta Mikan keittiössä hääräävä äiti oli kuullut tömistelyä yläkerrasta ja Abban rysähtäessä lattiaan nokkela äiti hoksasi että nyt ei kaikki ole kunnossa. Äiti singahti nopeasti yläkertaan ja huoneessa äitiä odotti näky jota kukaan heterovanhempi tuskin odottaa kohtaavansa; televisiossa pyöri liukupätkä jossa sipulitissinen koulutyttö tarjosi poskihoitoa Keke Rosbergin näköiselle rekkamiehelle toisen rahtarin rykiessä tyttöä pyhämailalla tuhkaluukkuun, tyhjien siideripullojen peitossa olevat stereot pauhasivat kuin viimeistä päivää ja Mika lutkutti ystävänsä huulia tämän päällä kuin mikäkin pusukala. Mikan äiti oli suulas nainen ja vain harvoin hän oli sanattomana, mutta nyt hän oli hiljaa kuin homo HIV-testissä. Mika selitti itkun sekaisella äänellä mitä oli tapahtunut. Mikan äiti oli toiminnan nainen, olihan hän elvyttänyt Mikan isänkin aikoinaan täyteen toimintakuntoon puolittaisesta impotenssista aikana jolloin Viagrasta ei ollut puhettakaan, joten tälläkään kertaa rautarouva ei jäänyt toimettomaksi. Mikan äiti nosti hameensa ja istui hajareisin Abban kasvoille eikä aikaakaan kun Abba ponnisti ”silakan tuoksun” voimasta kuin vieteriukko pystyyn. Hetken aikaa sekä Mikan äiti, Mika että Abba toljottivat toisiaan, mutta ennen kuin kukaan ehti puhua mitään vannotti Mikan äiti sekä pojalleen että tämän kaverille ettei tästä pikku episodista puhuttaisi enää koskaan. Pojat nyökyttivät päätään hyväksyvästi myöntymisen merkiksi.