Peter Schmeichel (1963)
Tanskalaismaalivahti joka on kiistatta yksi maailman kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista. Loistavat torjunnat ja suorastaan huikean pitkä ja tarkka avausheitto. Pelasi parhaat kautensa Manchester Unitedin riveissä 90-luvulla.
 
Jari Litmanen (1971)
Tämä lasinilkaksikin kutsuttu taituri ei turhaa ole hankkinut lempinimeä ”Kuningas”. Aivan käsittämättömän mahtava pelisilmä ja silkin pehmeä kosketus palloon. Menestysvuodet sijoittuvat 90-luvulle Ajax Amsterdamiin.
 
Zlatan Ibrahimovic (1981)
Yksi nykyjalkapallon parhaista hyökkääjistä. Ruotsalaisen avuihin kuuluvat pehmeä kosketus palloon, taitavat harhautukset ja erinomainen kyky suojata palloa. Peliura jatkuu edelleen ja mies on elämänsä kunnossa joten nähtäväksi jää onko parhaat pelivuodet vietetty Ajaxissa, Interissä vai FC Barcelonassa vai kenties vielä jossain tulevaisuudessa.
 
Michael Laudrup (1964)
Huikea pelikäsitys ja uskomaton kosketus palloon. Parhaat vuodet ajoittuvat 90-luvun taitteeseen ja Espanjan La Ligaan.
 
Sami Hyypiä (1973)
Voikkaan jätti joka ei kylläkään rajallisuuden liikkuvuutensa johdosta lukeudu allekirjoittaneen henkilökohtaisiin suosikkeihin, mutta saavutukset hakevat vertaistaan ja pelaajien joukossa todella arvostettu pelaaja. Huippuvuodet ajoittuvat Liverpooliin ja 2000-luvulle.
 
Henrik Larsson (1971)
Yksi kaikkien aikojen ruotsalaisjalkapalloilijoista. Parhaat pelivuodet ajoittuvat 2000-luvun taitteeseen ja Glasgow Celticiin. Urallaan ”Henke” on edustanut myös Manua ja Barcaa.
 
Eidur Godjonsen (1978)
Islantilainen hyökkääjä jonka meriittilistalta löytyvät edustukset mm. Barcelonassa, PSV Eindhovenissa, AS Monacossa ja Tottenhamissa. Parhaat pelivuodet ajoittuvat 2000-luvulle.
 
John Carew (1979)
Norjalaishyökkääjä, jonka historiasta löytyvät sellaiset seurat kuin Besiktas, Vålerenga, Rosenborg, AS Roma, Lyon ja Aston Villa.
 
Antti Niemi (1972)
Loistava reaktiomaalivahti. Mahtava taistelija. Parhaat pelivuodet vietti Southamptonissa 2000-luvun alussa.
 
Stefan Schwarz (1969)
Malmössä syntynyt loistava keskikenttäpelaaja. Älykäs joukkuepelaaja. Parhaat pelivuodet ajoittuvat 90-luvulle. Edusti aikoinaan mm. Arsenalia, Sunderlandia, Fiorentinaa, Benficaa, Leverkusenia ja Valenciaa.