Tänään perjantaina 18.6. klo 19.00 Lamminrannan viheriölle astelee kaksi mollivoittoisesti viime aikoina esiintynyttä joukkuetta. Vierailija Pallo-Sepot on joutunut poistumaan tappio niskassaan kahdesta viimeisestä ottelustaan ja FJK:n tappioputki on jatkunut jo kolmen ottelun verran. Ensimmäisen kierroksen lähestyessä loppuaan FJK roikkuu siis pelottavasti löysässä hirressä.
 
Sarjataulukkoa vilkaisemalla voi nopeasti todeta, että molemmat joukkueet janoavat kipeästi pisteitä illan kamppailusta. Vierailija PS-44 on raapinut kasaan yhdeksässä ottelussa 13 pistettä ja FJK:lla kymmenestä ottelusta on pisteitä kasassa 10. Nyt on kotijoukkueella lähes viimeinen aika herätä ja kaivaa esille kadonnut taisteluasenne, sillä PS-44 on juuri niitä joukkueita joilta pisteet kyllä pitäisi onnistua nappamaan pois. Mikäli Klubi pelaa omalla tasollaan ja  Dankov on hyvässä iskussa ei ongelmia pitäisi olla, mutta asennepuolessa ja pallollisessa pelissä riittää vielä kosolti parannettavaa ennen kuin pistetili alkaa karttumaan ja voidaan alkaa tavoitella paikkaa auringossa.
 
Nyt tietysti aletaan kaivamaan niitä näyttöjä ja tekoja profiilipelaajilta. Katseet luonnollisesti kääntyvät kokeneeseen kaartiin. Kuka ottaa ratkaisijan viitan harteilleen ja sytyttää joukkueen liekkeihin? Onko se kenties kokenut Janne ”Boogie” Laine vai Koivusaarenkadun Hasselhoff, Pasi Lehtonen, vai kenties keskikentän hyrrä, Pekka "Pirlo" Karjalainen?

Hyvänä päivänä FJK onnistuu kaatamaan sarjassa minkä joukkueen tahansa, mutta kysymys kuuluukin onko tänään se hyvä päivä. Toivottavasti tänään on hyvä boogie.