Jos melkoista nyhjäystä oli MM-kisojen päiväpeli tiistaina 29.6 Japanin ja Paraquayn välillä niin sama peli sai jatkoa myös illalla Lamminrannassa kun FJK ja Toijalan Pallo nyhjäsivät 2-2 tasapelin aurinkoisessa illassa.

Positiivista ottelussa oli että FJK onnistui luomaan runsaasti paikkoja, mutta viimeistelyssä olisi voinut olla toivomisen varaa. Toijalallakin oli omat paikkansa, mutta kuten kotijoukkueella oli ruuti vierailijallakin märkää. Ilman muuta positiivisinta pelissä oli hyökkäyksessä raataneen Janne Tuomisen maalijyvän lyötyminen, sillä onnettarenkin avittamana Tuominen viimeisteli FJK:n molemmat maalit vaikkakin useampaankin olisi ainekset olleet tarjolla.

Kotijoukkueen pelissä sinänsä ei valitettavasti juuri hurraamista ollut, sillä tällä hetkellä pelirohkeus on sillä tasolla, että palloa ei juurikaan pystytä tuomaan ylös pelaamalla, vaan pelaaminen on yhtä roiskimista ja tikkarien iskemistä kärkeen. Sinänsä kyllä pelitapa on tehokas ainakin kun kärjessä häärää vastaavilla tehoilla urakoiva juoksuvoimainen Tuominen. Yleisöä pelityylillä ei kylläkään FJK tällä hetkellä kosiskele, mutta tässä sarjatilanteessa se lieneekin sivuseikka, sillä nyt ei kukaan katso tyyliä, vaan tärkeintä ovat pisteet.

________________________________________________________________

Toijalan raportti ottelusta löytyy osoitteesta http://toip49.sporttisaitti.com/tiedotearkisto/?num=14101