FJK vs. TP-T
 
Forssan Jalkapalloklubi kaatoi perjantaina 16.7 kotonaan Lamminrannan hornankattilassa Tampereen Peli-Toverit lukemin 1-0. Ottelusta pelikiellon vuoksi oli poissa puolustuksessa väkeviä otteita esittänyt Jarno Hankaniemi, luokkaantumisen vuoksi poissa edelleen poissaoleva Janne Laine sekä ”maailmanmatkaaja” Ivo Dankov. Voittomaalin tamperelaisten verkkoon viimeisteli kuivan kesän oravaa erehdyttävästi muistuttava, mutta jäätävä viimeistelijä, Kari Vuorinen. Ottelun ehdoton hahmo oli rangaistuspotkun ja parisen läpiajoa sekä muutaman loistavan jalkatorjunnan esittänyt FJK-vahti Mika Filppu.
 
Kommentteja ja keskustelua ottelusta FutisForumilla.
 
 
 
VaKP vs. FJK
 
Tampereen Peli-Toverit eivät edusta pelillisesti aivan kolmosdivarin eliittiä, mutta tiistaina 20.7. FJK saa vastaansa joukkueen, joka on täysin toista maata. Tiistai-illan kamppailussa FJK:n nykykunto joutuu koetukselle, kun vastaan asettuu legendaarisella Apian Urheilukentällä FC Haka Koskenpojat, joka on tällä hetkellä toisena FJK:n löytyessä sarjataulukosta sijalta kymmenen. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa pisteet tasattiin lukemilla 2-2, joten mahdotonta pistetilin kartuttaminen tälläkään kertaa ei toki ole, mutta otteiden on syytä terävöityä sitten perjantain sillä Koskenpojat kyllä rankaisee varmasti virheistä tehokkaammin kuin Peli-Toverit. Ottelu alkaa Valkeakoskella klo 18.30.
 
__________________________________________________________________________
 
Jälleen tänään tiistaina kotimainen draamasarja (Meidän Jengi osa 4/6) huippufutareille ja vähemmän huippufutareille Valkeakosken maisemista klo 20 TV2. Kyllä tuota Kuoppamäen Liisaa, Amira Khalifaa ja Karoliina Blackburnia kattelis mielellään enemmänkin kun kerran viikossa...
 
Ote viime jaksosta, jossa Raivo-Rami tsemppaa joukkuetta ennen treeniä.
"..Ja muistakaa nyt vittu et jalkapallo ei mitään peliä. Se on vittu sotaa! Revitään niiltä kädet ja katkotaan vittu jalat. Jos tuomari vittu näkee niin hakataan se. Ja ykskään mun pelaajista ei vittu sitten käytä geeliä! Kahdeksan kertaa vittu radan ympäri, ja vittu liikkuuu!!! "