Unikeonpäivänä 27.7. FJK suuntasi matkansa kohti Mansea jossa vastaan asettui TPV:n reserviryhmä. Ottelu oli illan molemmille joukkueille elintärkeä ja kun Hervannan Keskuskentällä pelatussa ottelussa päädyttiin lopulta ratkaisemattomaan 0-0 tulokseen tarkoittaa tämä käytännössä sitä että ainakin suoran sarjassa säilyjän paikka alkaa lipua forssalaisilta turhan kauaksi. Ero viimeiseen säilyjään eli TKT:n on 7 pistettä ja kaiken kukkuraksi TKT on pelannut ottelun FJK:a vähemmän.
 
FJK on onnistunut 16 ottelussa keräämään pisteitä 15 ja oikeastaan ainoa keino jolla putoaminen enää voitaisiin välttää olisi luovia tiensä karsijan paikalle jonne sinnekin on eroa 4 pistettä. Karsijan paikalla on tällä hetkellä TPV/2 jolla on TKT:n tavoin ottelu vähemmän pelattuna kuin forssalaisilla. Tilanne on siis ikävä kyllä forssalaisittain varsin tukala joskaan ei vielä täysin mahdoton. Jännitettävää riittää siis kosolti loppukaudelle, mutta tällä hetkellä ottelujen kääntäminen voitoksi vain tuntuu olevan FJK:lle lähes ylitsepääsemätöntä.
 
Jännitettävää riittää putoajien suhteen sarjan tyvipäässä, mutta pientä yllätyksen tynkää on nähtävissä myös sarjan kärjessä kun ennen sarjan alkua suurimmaksi suosikiksi julistettu FC Haka Koskenpojat kärsi kirvelevän tappion Ilves-Kissoille. Tällä hetkellä Ilves-Kissat onkin hivenen yllättävästi varteenotettavin nousijakandidaatti kakkoseen vaikka toki joukkuetta uskallettiinkin kaavailla jo ennakkospekuloinneissa kärkinelikkoon kuuluvaksi.
 
Seuraavaksi FJK matkaa Siltasen isovanhempien viimeisen leposijan viereen eli Lamminpään hautausmaan naapuriin Länsi-Tampereelle ja ottelussa forssalaisikermä saa vastaansa aikaisemmin Tohlopin Tiikerit nimellä pelanneen FC Tigersin. Ottelu alkaa 3.8. hyväkuntoisella Lamminpään nurmikentällä klo 19.00.