MM-KISAT HUIPENTUU SUNNUNTAIN FINAALIIN
 
Jalkapallon MM-kisat Etelä-Afrikassa lähenevät loppuaan ja turnauksen edetessä ollaan kisakatsomoissa nähty useita yllätyksiä. Laulukuoroon turnauksessa ovat joutuneet kestosuosikit Italia, Ranska, Brasilia ja Argentiina, kun taas Uruguay on varmasti yllättänyt monet. Englanti lähtee kisoihin aina kovan kohun saattelemana ja kun kuten monesti tälläkin kertaa joukkueen tie turnauksessa päättyi jo suhteellisen varhaisessa vaiheessa.
 
Eilen 6.7. miteltiin pääsystä loppuotteluun ja paikan finaaliin lopulta nappasi Hollanti lukemin 3-2. Hollanti on esittänyt koko kisojen ajan vahvaa peliä voittaen kaikki ottelunsa ja eilenkin esitys oli suorastaan suvereeni. Hollannin joukkue näyttää tällä hetkellä todella vahvalta ja kokonaisuutena paketti on enemmän kuin hyvä. Finaalissa Hollanti tulee saamaan vastaansa voittajan ottelusta Saksa-Espanja. Hollannin finaalivastustaja ratkeaa tänään ja hienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtee väkevää turnausta jälleen kerran pelaava Saksa, vaikkakin Espanjalla on niin ikään koossa kova nippu kirkkaimpana tähtenään ehkä kisojen paras hyökkääjä David Villa.
 
 
SUVIHEINÄ-TURNAUS HUIPENTAA KESÄN
 
Viikonloppuna ratkeaa jalkapallon maailmanmestaruuden lisäksi se kuka nostaa kannun pelien päätteeksi vuosittaisessa Suviheinä-jalkapalloturnauksessa. Kyseessähän on todellinen huipputurnaus, jossa tavoitteena on luonnollisesti vastustajan täydellinen nöyryyttäminen. Turnauksessa on kyse elämästä ja kuolemasta niinpä turnausjoukkueet ovatkin hioneet kuvioitaan lähes täydellisyyteen saakka talven ja kevään aikana.
 
Turnaukseen on tänä vuonna otettu mukaan 44 joukkuetta ja joukko on tuttuun tapaan kirjavaa niin kuin joukkueiden nimetkin antavat ymmärtää. Mukana menossa ovat mm. AC Steel, FC Sarjavastus, TenaLadyt, Bloody Wankers, Kauniit ja Rohkeat, Kaurakedon Kyljys, Reggae Boyz, Häntälän Rotkot, Ellun Kanat, FC Viinamäki, Anmarin helmet, Sporttikone, FC Viinamäki, Puistotien Sauna ja Mad Cows. Ottelut pelataan Someron Urheilukentällä ajalla 9.-10.7.2010.