Forssan Alku, tuo SAK:n uljas urheilumaailman yksi harvoista sanansaattajista nykypäivän Suomessa, aloitti kautensa väkevästi ja eteni turnausvoittoon puhtaalla pelillä uuden valmentajansa Timo Huuselan johdolla. Turnauksessa kyytiä Alulta saivat niin Visars, UrPs, SoVo kuin forssalainen Stagakin.

Kausi on aina hieno aloittaa voitokkaasti, mutta turnausvoittoa hieman himmentää se tosiseikka etteivät kyseiset kinkerit olleet kovinkaan hyvätasoiset. Alun vastustajista oikeastaan UrPSin kohdalla voidaan puhua kohtalaisesta joukkueesta, sillä niin köykäisiä alempisarjalaiset joukkueet, etenkin Visars ja SoVo olivat. Finaalivastustaja Staga ei myöskään ollut kovinkaan kummoinen joukkue muutamista taitavista yksilöistä huolimatta, vaan pikemminkin Alku teki ottelusta itselleen vaikean pelaten finaalipelissä pelillisesti aivan päin persettä.

Hyviä asioita turnauksessa oli kuitenkin useita ja niinpä tästä onkin hyvä jatkaa ja työtä kyllä riittääkin, sillä sarjassa vastaan asettuu aivan toisen tasoisia joukkueita sekä taktisesti että fyysisesti. Ilme ja asenne oli läpi turnauksen hyvällä tasolla. Normaalisti Alku on syyllistynyt varsin usein turhiin jäähyihin, mutta tällä kertaa pää pysyi kylmänä ja joka ukolla kasetti kesti esimerkillisesti. Kun vielä Alulle joskus tyypillinen oman pelin sekoaminen onnistuttiin tiukassakin paikassa välttämään ja uudet miehet (Vesala, Lumme, Vihreäsaari) pelasivat sillä hyvällä tasolla mitä heiltä oli lupa odottaakin oli kokonaisuus kaikenkaikkiaan hyvä.

Turnauksen myötä Huuselalla on Alun voittoprosentit penkin päässä kohdillaan ja nyt onkin mainio jatkaa permanentin rakentamista sarjaotteluita ajatellen ja varmasti moni odottaakin jo vesikielellä, että päästäisiin mahdollisimman pian harjoittelemaan pelillisiä asioita ja pallollista peliä sekä kollektiivista viisikkopuolusta.