Sähköisen median sanansaattaja ja henkisen alan sekatyömies herra Siltasen palaa jälleen salibandyn pariin pitkän ja kuuman kesän lähetessä loppuaan. Forssalaisen salibandyn lippulaivaksi tituleerattu ja kovasti nuorentunut FoSun edustusjoukkue avaa divarikauteen valmistautumisen harjoitusottelujen merkeissä tänään perjantaina 13.8. Rehti-Areenalla. Vastus illan otteluun on suoraan kovimmasta päästä eli salibandyliigasta.

Fosun harjoitusottelujen sarjan aloittaa ottelu Fosu vs. FBT Pori. Porilaiset ovat heinä-elokuussa pelanneet jo kaksi harjoitusottelua ja tuloksena on sekä voitto että tappio. Porilaista hulluutta puhtaimmillaan edustava FBT Pori avasi salibandykauteen valmistautumisen harjoitusottelujen osalta 30.7. ottelulla Tampereen Kooveeta vastaan ja FBT Pori voitti ottelun 7-3. Toisessa pelaamassaan ottelussa porilaiset joutuivat nöyrtymään Seinäjoen Peliveljille Etelä-Pohjanmaalla lukemin 8-4.

Mitä luultavammin porilaiset mielivät ankkuroida paikkansa liigakartalle pysyvästi ja päättää ikiaikaisen veivaamisen divarin ja liigan välillä. Tästä kielivät uutterat pyrkimykset ammattitaitoisen taustaorganisaation rakentamiseen ja erilaiset uudet yhteistyökuviot, kuten tulevalle kaudelle solmittu farmisopimus USB:n kanssa. Juuri nyt näyttäisi Porissa vihdoin löytyneen oikea tekemisen meininki ja tietynlainen ammattimaisuus, joten kaikesta päätellen porilaiselle salibandylle voidaan povata jatkossa valoisaa tulevaisuutta toisen perinteikkään salibandyjoukkueen eli SBS Porin ongelmista huolimatta.

Kaiken kansan ihmeteltäväksi FBT Porin valmentaja Ismo Läntinen marssittaa Forssaan liigajoukkueeksi suhteellisen nimettömän, mutta varmasti fyysisen ryhmän. Rajulla liikkeellä kaukaloon on varmasti myös tulossa nuorennusleikkauksen kokenut Fosu. Mikä on nuoren kotijoukkueen iskukyky ensimmäisessä harjoitusottelussa?

Luvassa on varmasti mielenkiintoinen harjoitusottelu josta ennakkokaavailujen mukaan vauhtia, eikä porilaiset tuntien tunnettakaan, tule puuttumaan. Ottelu alkaa Rehti-Areenalla klo 18.30.

Harjoitusottelut:

13.8. FoSu – FBT Pori

21.8. FBT Pori – FoSu

28.-29.8. IFT-Turnaus Tampere

3.9. FoSu – FBC Turku

7.9. Trackers – FoSu

11.9. FoSu - LoSB