Lounais-Hämeen punaisin ja jopa ”hivenen” kallellaan vasemmalle oleva Forssan Alku jatkaa keskiviikkona 22.9. valmistautumista salibandykauteen ja keskiviikkona harjoitusottelussa vastaan asettuu äärimmäisen kokenut FoSu II. Ottelu alkaa Rehti-Areenalla klo 20.30 ja mikäli etukäteiskaavailut pitävät paikkansa on jälleen kerran luvassa todella tiukka vääntö jossa tulevat kohtaamaan kaksi täysin toisestaan poikkeavalla pelityylillä pelaavaa joukkuetta.
 
Forssan Suupparien reservijoukkue on täynnä forssalaiselle reikäpalloyleisölle tuttuja persoonia ja pallopelien kovista sarjoista hankittua pelirutiinia joukkueesta löytyykin aina liigatasolta saakka. Meriittien puolesta Fosu lähtee siis otteluun selvänä ennakkosuosikkina onhan joukkue täynnä entisiä FoSun edustusjoukkueen pelaajia sekä muita entisaikojen tähtiä, mutta niin kuin aina ei kunnon kommunisti suostu taipumaan millään, ei edes täydellisen ylivoiman edessä, joten Alun punanutut tulevat varmasti tekemään kaikkensa kaukalossa välttääkseen tappion.
 
Tasapainottavana elementtinä viime perjantaina käytyyn tappiolliseen harjoitusotteluun (Fosu II vs. Loimaan Leisku 7-8) Fosu oli haalinut mukaan rosteriin myös joitakin junnuja jotka tuovat ehkä jopa hieman dieselmäisesti, mutta järkevästi liikkuvien konkaripelimiesten lisäksi kaukaloon vauhtia ja energiaa, joten koossa onkin erittäin taitava, kokenut, liikkuva ja vaikeasti voitettava ryhmä josta ei ainakaan maalintekotaitoa puutu.
 
Illan ”vierasjoukkue” Forssan Alku taasen vannoo Fosun taktisesti ja teknisesti kypsän pelitavan sijaan vankkaan duunariasenteeseen eli vauhtiin ja rajuun yrittämiseen ja kuinkas muutenkaan onhan kyseessä seura, jonka toimisto sijaitsee lähes samalla paikalla jossa on aikoinaan perustettiin Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue vuonna 1903.
Forssan Alun paletti on ketjukoostumuksien ja viisikkopelaamisen suhteen vielä rakennusvaiheessa ja toivottavasti ottelu tarjoaa ja varmasti osaltaan tarjoaakin ratkaisuja pelillisiin ongelmiin ja viikon kuluttua alkaviin sarjaotteluihin voidaan lähteä ”kenraalin” myötä olosuhteisiin nähden suhteellisen turvallisin mielin.
 
 
Playlist: Bullet For My Valentine / Last Fight