Forssan Jalkapalloklubin kuluva kausi kolmosdivarissa ei ole edennyt varmastikaan aivan valmennusryhmän suunnitelmien mukaisesti ja viimeksi kylmää vettä joukkueen niskaan tarjoili hurjaan syysvireeseen äitynyt Valkeakosken Pallo-Sepot, joka kotonaan 11.9. ”teurasti” FJK:n lukemin 4-1. Oivalla pelipäällä Seppojen joukkueesta oli kaksi maalia ottelussa viimeistellyt hyökkääjä Toni ”Tonto” Mikkonen sekä Tero Ilola ja Jussi-Pekka Sorri. FJK:n ainokaisen viimeisteli Englannin jalkapallomaajoukkuetta lähes mielipuolisella intensiteetillä fanittava Janne Eerikäinen.
 
Lauantaina 18.9. pelaa FJK kello 14.00 alkaen kauden viimeisen kotiottelunsa Lamminrannassa ja tuolloin vastaan asettuu Tampereen Kisatoverit. Tamperelaiset ovat tällä hetkellä sarjassa karsijan paikalla, joten vierailijalle sarjapisteet ovat äärimmäisen arvokkaat. Pisteitä kasassa ennen illan ottelua on TKT:lla 33 ja kotijoukkue FJK:lla 19. Joukkueiden edellinen kohtaaminen heinäkuussa 2010 Tampereella päättyi TKT:n voittoon 2-0.
 
Allekirjoittanut oli viime viikonloppuna ”kylpemässä” mökillä ja kuinka ollakaan seurueeseen oli eksynyt myös eräs TKT:n pelaaja ja mikäli miehen puheisiin on uskomista tulee FJK saamaan viikonloppuna elämänsä selkäsaunan kotiyleisönsä edessä. Toivottavasti kuitenkin forssalaisjoukkue on toista mieltä, sillä mikäpä olisikaan maukkaampaa kuin päättää hieman alavireinen kausi kotipelien osalta komeasti voittoon perinteikkäästä TKT:sta. Mikä on kotijoukkueen motivaatio, kun ottelussa ei ole lainkaan panosta? Entä kestääkö TKT:n pelaajien kasetti, kun vieraskentällä pitäisi napata ”pakkovoitto”?