Lauantaina Lamminrannan urheilukentälle FJK:n vastustajaksi saapui perinteikäs tamperelainen, tänä vuonna 90 vuotta täyttänyt, Tampereen Kisatoverit. TKT oli ottelussa etevämpi lukemin 0-2 ja niinpä manselaisryhmä vei joukkueiden väliset kohtaamiset tällä kaudella lukemin 2-0 ja 0-2.

Ottelun maalit TKT viimeisteli jo kun peliä oli pelattu kuta kuinkin 20 minuuttia ja vaikka FJK esittikin varsinkin toisen jakson alussa pirteitä otteita noin 20 minuutin verran ei klubi onnistunut luomaan kunnollisia tilanteita vierailijoiden maalille ja niinpä kuparinen TKT:ta vastaan jäi rikkomatta.

Kauden viimeisen ottelun FJK pelaa 26.9. jolloin vastaan asettuu jo FJK:n tavoin putoamisensa nelosdivariin varmistanut TP-49. Suhteellisen murheellisen jalkapallokauden (FJK ja SoVo tippuivat sarjaporrasta alemmaksi) Siltanen lyö pakettiin viikolla 39 ilmestyvässä kolumnissaan ”Onhan päivä vielä huomennakin”.