Voi jumal***ta mitä pillipiipareita!! On sitä 26 pelivuoden aikana nähty kaikenlaisia ukkoja pillisuussa ympäri kenttää teutaroimassa, mutta kyllä eilen nähtiin taas todellinen pohjanoteeraus! Hei, ihan aikuisten oikeesti…No, mutta sitten asiaan. Alku oli niukasti torstaina 30.9. parempi harjoitusottelussa Alku vs. Staga ja loppulukemat ”kommunistihenkiselle” Forssan Alulle kirjattiin lopulta lukemin 3-2. Ottelun päätteeksi vedettiin vielä muutamat rankkarit joiden onnistumisesta tai onnistumattomuudesta ei ole mitään tietoa, tais joku tehdä maalinkin.
 
Itse ottelussa Staga oli varsin pirteä ja Alku taasen vaelteli muutamasta väläytyksestä huolimatta varjojen mailla, vaikka ajoittain palloa kontrolloikin. Alulta esitys oli varsin munaton ja ilman maalivahtien (Jakonen ja Moisander) erinomaista peliä olisi Staga poistunut kaukalosta voittajana niin mainioita pyörityksiä Staga ajoittain sai Alun kenttäpäätyyn. Kovin suuri vääryys ei suinkaan olisi siis ollut vaikka Staga olisi poistunut kaukalosta voittajanakin.
 
Jos peli meni kaikilta Alun pelaajilta enemmän tai vähemmän päin pyllyä maalivahteja lukuun ottamatta oli otteissa häivähdys jotain hyvääkin. Peliin lähdettäessä Alun peluutuksesta vastannut Petri ”Kölli” Lehtonen oli sorvannut ketjut hieman viime kauden tapaan ja varmasti monille tämä toi turvaa siihen, että tällä kertaa viisikoissa on edes jotain tuttua. Ilonaiheita toivat myös Alun tehdyt maalit, jotka olivat kaikki hienoja. Maalinteon Alun osalta aloitti huikean taistelun päätteeksi tuikkaamalla Mikko ”Kärppä” Helin. Toista Alun maalia taasen edelsi hurja ”ykkösviisikon” operoima pyöritys, jossa pallo kävi jo kerran maalissa tuomareiden sitä näkemättä Petri ”Siltanen” Mäkelän toimesta, mutta lopulta maalin pääsi kattoon niittaamaan Kari-Pekka ”Köpö” Lumme powerdefender Jarkko ”Mäxä” Mäkelän laukauksen jälkimainingeista. Viimeisen ja samalla voittomaalin tinttasi Joonas ”Rautzi” Rautanen ylivoimalla komean kuvion ja Niemisen Tonin oivan tarjoilun päätteeksi. Staga viimeisteli molemmat maalinsa ylivoimalla ja mikäli allekirjoittanut oli yhtään perillä tapahtuminen kulusta tehtiin molemmat maalit ”viivasta” ja maalit merkittiin Vuorisen Simon ja Tuomolan Jarkon nimiin.
 
Toivottavasti heikko ”kenraali” lupaa hyvää lauantaita silmällä pitäen, sillä ensimmäisissä sarjapeleissä 2.10. vastus on sitä luokkaa ettei ylimääräiseen ihmettelyyn ole kentällä aikaa. Vastaan Alku saa hulppeissa puitteissa Iittala-Hallissa lohkon piikkipaikan viime vuonna napanneen FBT Voudit ja kolmosdivarista tälle kaudelle neloseen tipahtaneen KalvKen.

Playlist: Edguy / Superheroes