Torstaina 7.10. FoSu on tiukan paikan edessä kotonaan, kun Rehti-Areenalle saapuu vieraisille LoSB. Suupparit ovat aloittaneet kautensa kovin alavireisesti ja jos kurssi ei muutu torstaina on edessä varmasti ankara itsetutkiskelun ja analysoinnin paikka. Käytännössä torstaina on siis otettava kotikaukalossa ”pakko voitto”, mikäli kauden alussa asetetut kovat tavoitteet aiotaan saavuttaa.
 
Ennen illan ottelua FoSu on pelannut tällä kaudella otteluita neljä, jotka kaikki ovat päättyneet tappioon. Päästetyt 40 maalia eivät kyllä lainkaan mairittele kotijoukkuetta ja niinpä joukkue asteleekin varmasti ärsytettynä ja nälkäisenä arki-illan otteluun kotiyleisön eteen tavoitteenaan näyttää maksavalle yleisölle etteivät taidot ole kadonneet minnekään. Fosulle hyvin epätyypillisesti on maalinteko tökkinyt kauden ensimmäisissä sarjapeleissä, mutta toivottavasti torstaina löytyy taas tuttu rentous tekemiseen ja Turuntiellä koetaan sitä tuttua maali-iloittelua mitä parhaimmillaan Suuppareiden peleissä ollaan saatu viime vuosina nähdä.
 
Torstai-illan vastustaja LoSB nousi viime kauden päätteeksi takaisin divariin ja joukkue on aloittanut kautensa toistaiseksi ennakko-odotuksiin nähden varsin kohtalaisesti. Neljästä pelaamastaan ottelusta lohjalaiset ovat saalistaneet yhden voiton ja kolmessa viimeisessä ottelussa on tullut käkättimeen melko selvin numeroin. Historia on siinä määrin Fosun puolella, että venymistä lohjalaisilta tarvitaan kovasti myös torstaina mikäli salibandyikoni Eddy Sobott ja kumppanit aikovat poistua kotimatkalle sarjapisteet mukanaan.
 
Toivottavasti fanaattinen kotiyleisö on paikalla torstaina sankoin joukoin ja äänijänteet on viritetty äärimmilleen, sillä nyt jos koskaan Suupparit kaipaavat kotiyleisön tukea. Ottelu alkaa Rehti-Areenalla klo 18.30.