Forssan Suupparien synkästi alkanut divarikausi sai jatkoa sunnuntaina 3.10., kun USB kylvetti Fosua kotonaan lukemin 15-6. Ottelun jälkeen joukkueen kovan itsekritiikin omaava piiskuri Sami Leikkilä ei peitellyt pettymystään ja samoilla linjoilla jatkoi myös Leikkilän aisapari, hurtin huumorin suuri ystävä, Timo Suomi. Luonnollisesti alavireisen kurssin kääntämiseksi tekee varmasti jatkossa joukkue, valmennus- ja joukkuejohto kaiken mahdollisen jotta pisteiden makuun päästäisiin mahdollisimman pian, mahdollisesti jo tällä viikolla kun Forssaan saapuu viininpunaisiin pelitamineisiin sonnustautunut LoSB.

Sunnuntaina ottelussa USB vs. Fosu oli vierasjoukkue Suupparit kahden erän jälkeen kohtalaisen hyvin mukana pelissä ja 40 minuutin jälkeen taululla komeilivatkin lukemat 6-3, mutta viimeisen erän USB vei nimiinsä peräti 9-3. Maalinteko-ongelmat, ailahtelevat otteet, punainen pallo ja palloiluhallin parketti muodostivat tällä kertaa sellaisen yhtälön, että tyykikylän salskeat viikingit joutuivat poistumaan tummenevaan lokakuiseen iltaan Ukista tappio niskassaan. Vaikka käkättimeen Pohitullin parketilta tulikin kohtalaisen karuin lukemin vielä ei tokikaan ole syytä heittää kirvestä kaivoon, sillä pelejä on vielä kosolti jäljellä ja luotto joukkuetta kohtaan on vahva.

Seuraavan kerran sarjapisteet ovat jaossa torstaina 7.10. ja silloin vastaan asettuu kotikaukalossa Lohjan Salibandy.