Fosun tuskaiset otteet divarissa saivat jatkoa, kun viikonlopun kahdesta ottelusta saldoksi pisteplakkariin ei kertynyt pisteitä lainkaan. Tuloksena oli siis kaksi tappiota joista etenkin sunnuntain tappiosta muodostui äärimmäisen karvas.

ÅIF vs. FOSU (11-7)

Mäkeläisen, Heinon ja Romun hyvästä panoksesta huolimatta Fosu taipui Sipoossa lauantaina 20.11. ylivoimien rikkomassa pelissä rumin lukemin 11-7. Tappio oli luonnollisesti forssalaisittain karkeraa kalkkia nieltäväksi, mutta positiivinen asia forssalaisittain jatkoa ajatellen on että Juha "Ändi" Andersson on kuntoutunut pelikuntoon ja tämän vertaansavailla olevan pallotaiturin silmiä hivelevistä silkkikäsistä saadaan toivottavasti nauttia lisää jatkossa.

PAPAS vs. FOSU (7-6 ja.)

Sunnuntaina 21.11. Fosu kohtasi Kajaanissa Papaksen. Viime aikoina suorastaan tarunhohtoisia otteita kaukalossa esittänyt Matti Moisander oli Fosun parhaimmistoa myös Kajaanissa tehoin 1+2, mutta sekään ei riittänyt, vaan lopulta jatkoajalla päättyneessä ottelussa kotijoukkue oli parempi lukemin 7-6. Mukavassa iskussa Kajaanissa olivat niinikään ikinuori Petri Mäkeläinen ja jalkavaivoista tällä(kin) kaudella kärsinyt Sami Romu.