Lauantaina 30.10. forssalaisten vieraaksi saapui SB Vantaa. Vahvistukseksi Fosu oli otteluun saanut Stockmannin pyöröoviakin nopeammin pyörähtävän Kari Kaupin ja värikkäiden vaiheiden jälkeen Suupparit onnistuivatkin päättämään tappioputkensa. Lopputulos kirjattiin aikakirjoihin kotijoukkueelle 7-6.

Fosu lähti ensimmäiseen erään mukavanlaisella draivilla ja maalinteon ottelussa aloitti Fosuun täksi kaudeksi Loimaan savimailta draftattu Matti Moisander toisen Loimaan isännän eli Heinon Peten toimiessa syöttäjänä. Tasaisessa ottelussa maaleja läiskittiin veskareiden selkien taakse lähes vuorotahtiin ja seuraavaksi tehdyn maalin merkiksi käsiä pääsi kohti kattoa nostelemaan vierailija joukkue SB Vantaa pariin otteeseen. Fosu ei lannistunut takaiskumaaleista, vaan seuraavaksi kotiyleisöä pääsi huudattamaan kaksikko pitkä ja pätkä, Huhtisen syöttäessä ja Aaltosen maalatessa. Tässä vaiheessa näytti forssalaisittain varsin hyvältä ja hyvää oloa lisäsi ajassa 18.47 lähes suoraan rantatuolista otteluun vahvistukseksi hälytetty ja maailman ehdottomasti parasta jalkapallojoukkuetta kannattava Kari Kauppi.

Toiseen erään Fosu lähti maalin johdossa lukemista 3-2 ja kun pelin henki oli se, että maaleja mätkitään maaliin tasapuolisuuden nimissä vuorotahtiin niin tällä kertaa maalintekovuorossa oli Vantaa. Tasalukemissa 3-3 ei peliä kuitenkaan ehditty kauaa pelata, vaan ylivoimalla Fosu rankaisi jälleen ja maalintekijäksi merkittiin tällä kertaa golf-kentilläkin virtuoosimaiseksi tiedetty Moisander. Syöttöpiste maaliin merkittiin Mustikkatien kreiville eli Atte Kolikselle. Ja jälleen kerran tasapuolisuuden nimissä seuraavan maalin teki kuin käsikirjoituksen mukaan Vantaa. Fosu oli päässyt ylivoimamaalien myötä hurjaan lentoon ja lentosukat oli jalkaan laittanut myös loistavassa iskussa tällä kaudella ollut "pappa" Mäkeläinen joka kävi viimeistelemässä jo kauden kymmenennen maalinsa kaimansa Heinon Peten toimiessa syöttäjänä. Toinen erä päättyi siis tasan 2-2.

Kolmanteen erään edellisen erän tavoin Fosu lähti maalin johdossa lukemista 5-4 ja jottei elämä olisi liian tylsää päätti Mäkisen Tommi laittaa jännitystä peliin ottamalla parin minuutin istunnon. Jäähy oli kohtalokas ja niinpä vierailija SB Vantaa tasoitti lukemiksi 5-5. Alkoi näyttää vahvasti sitä, että tulossa oli todellinen trilleri ja kieltämättä skeptisemmät katsojat alkoivat jo uumoilla, että joko taas olisi tulossa maalintappio, mutta mitä vielä. Atte "Reksi" Kolis kiskaisi reikäpallon verkon perukoille ajassa 52.04. ja katsomossakin alkoivat ilmeet kirkastua. Tämäkään maalien mättäminen ei kuitenkaan riittänyt, vaan pelikellon näyttäessä aikaa 55.49 tasoitti Vantaa pelin hengen mukaisesti ja niinpä ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Fosun pelit ovat viimeaikoina olleet äärimmäisen tasaisia ja niin tälläkin kertaa. Viime aikojen tiukoiksi otteluiksi kääntyneet kamppailut ovat olleet forssalaisille kaikkea muuta kuin iloista katseltavaa ja niinpä jännitys oli lehtereillä suorastaan käsin kosketeltavissa ja nitropurkkia hyppysissään tavoitteli jo yksi jos toinenkin Fosu-fani. Balsamia haavoihin kuitenkin kaikkien helpotukseksi tarjosi sairastuvalta kaukaloihin palannut Jusa Lindström, joka niittasi pallon ajassa 61.09. pömpeliin. Maalin syöttö merkittiin Teemu "Teme" Aaltoselle. Jatkoaikavoitolla siis sarjapisteet Forssaan.