Ennakkotunnelmia otteluun lauantain otteluun Fosu vs. KeLy ja sunnuntain otteluun FoSu vs. NST

Marras-, joulu- ja tammikuun aikana Fosu saa vastaansa itälohkon joukkueita ja tutustumisen itälohkoon aloittaa tuleva viikonloppu jolloin vastaan asettuvat Rehti-Areenalla kovassa iskussa olevat KeLy ja NST.

FOSU vs. KeLy

Lauantaina 13.11. Rehti-Areenalle saapuu perinteikäs vuonna 1946 perustettu voimistelu- ja urheiluseura Kellon Lyönti. Pohjois-Pohjanmaalta maailmalle ponkaiseva Kely on aloittanut kauden itälohkossa väkevästi ja niinpä joukkue porskuttaakin sarjataulukossa neljäntenä piste per ottelu keskiarvolla pelanneena. Huomion arvoisena seikkana voidaan todeta, että tähän mennessä Kely on onnistunut viimeistelemään yhdeksässä ottelussa kaikkiaan 43 maalia joista joukkueen paras pistemies Juho Krankka (10+6) on viimeistellyt 10, joten Krankan rooli ja onnistuminen ottelussa tulee olemaan suuri.

Fosun paras pistemies Petri "Mäksä" Mäkeläinen (10+5) on niin ikään viimeistellyt tällä kaudella pelaamissaan otteluissa 10 nyyttiä joten siinä mielessä puntit ovat varsin tasaiset, tosin Krankka on nakutellut tehonsa 7 ottelussa, kun Mäkeläinen pukenut pelinutun ylleen jokaisessa yhdeksässä Fosun pelissä. Millaiseen vireeseen yltyy "Mäksä", joka pelasi salibandyä jo silloin kun Kirkan ensimmäiseen levyyn tehtiin taustoja? Löytyykö joukkueesta ratkaisijoita, sillä nyt olisi vähintäänkin ympäristöinsinöörinkokoiset saappaat täytettävänä, jotta Fosu jatkaa voittokannassa? Sytyttääkö joukkueen liekkeihin joukkueen tsemppari ja kenties Kanta-Hämeen yksi kovimmista pippelihevimiehistä Aki "Aulis" Vihreäsaari vai kenties joku muu?

FOSU vs. NST

Sunnuntaina 14.11. Fosu saa vastaansa isänpäivätunnelmissa itälohkoa isännän ottein dominoivan NST:n. Edellisen kerran entinen liigajengi kävi Forssassa muutama vuosi sitten Suomen Cupin tiimoilta ja tuolloin lappeenrantalaiset olivat niukasti maalin parempia, mutta nyt taistellaan Cup-jatkoon menon sijaan divarisarjapisteistä.

Vastaansa Fosu saa äärimmäisen kovan ryhmän ja mikäli nuori joukkue tästä tulikokeesta selviää kunnialla antaa se varmasti uskoa myös jatkoa ajatellen. Taitoa vierasjoukkueesta löytyy siinä määrin paljon, että junnumaiseen höntyilyyn ei ole varaa tai muuten tulee noutaja ennen kuin huomaakaan. Etenkin ylivoimalla vierasjoukkue NST on erittäin vaarallinen. Erityisen tarkkaan NST:n riveistä on syytä laittaa merkille joukkueen paras pistemies Ville Aapro (15+4), joka on tällä kaudella niitannut vastustajien verkkoon jo 15 rysää.