Jatkaako Fosu "voittoputkeaan" aina vaikeassa viikkopelissä tiistaina? Taistelu äärimmäisen arvokkaista vieraspisteistä alkaa Lahden urheilutalolla klo 18.30.


Fosun edustusjoukkueen alkukausi meni miten meni vaeltaessa varjojen mailla, mutta kalenterivuoden vaihtuessa Suupparit ovat löytäneet peliinsä aivan uuden vaihteen. Tammikuussa selkäsaunan saaneena kotimatkalle Rehti-Areenalta ovat poistuneet niin SC Kaneetti (12-6) kuin FCV:kin (8-5) ja "voittoputkelle" soisi tulevan jatkoa myös tiistaina 11.1. kun vastaan asettuu itälohkon toiseksi viimeisenä majaileva Sbandy.

Pelit ovat lajin suola ja nyt onkin oiva tilaisuus nauttia niistä, vaikka otteluja onkin ollut tiukkaan tahtiin. Hyvä startti vuoden alkuun on ollut Fosulle äärimmäisen tärkeä ja jostain kumman syystä matsien voittaminen saa otteluruuhkat tuntumaan huomattavasti kevyemmiltä.

Etukäteistietoa tiistai-illan vastustajasta ei ole juurikaan, mutta ennakkokaavailujen mukaan tiistaina Fosua vastaan asettuu urheilullinen ja raikkaalla jalalla liikkuva lahtelaisryhmä, joten lepsulla pelillä ei kunnian kukko Suomen Chicagossa laula. Lahtelaisten rosteri ei nimimiehiä pullistele ja kokoonpanosta nouseekin esiin vain yksi nimi ylitse muiden, Jere Liljenbäck. Pienikokoisella lähes 100 liigapelin kokemuksen omaavalla Jere Liljenbäckillä onkin puolustuksessa iso rooli, mutta löytävätkö lahtelaiset aseet hurjassa iskussa olevien Laitilan, Kaupin ja kumppaneiden pysäyttämiseen?