Fosun edustusjoukkueen miehistöllä on tulevana viikonloppuna ”tuplakierros” ja vastaansa hurjaan vireeseen äitynyt Fosu saa Westend Indiansin ja Blue Foxin. Lauantaina Fosu matkaa Espooseen, jossa vastaan asettuu keskikastin joukkue Indians ja sunnuntaina kuluvan viikon huipentaa kotiottelu Fosu vs. Blue Fox.
 
INDIANS vs. FOSU
 
Espooseen lauantaina 15.1. matkaavalla Fosulla on alla kolme voittoa ja hurjaan lentoon intoutunut kaksikko Laitila ja Kauppi ovat siivittäneet forssalaiset suorastaan infernaaliseen liitoon. Laitilan vaarallisuudesta (kolmessa ottelussa tehot 8+7) jaksavat muistuttaa myös Indiansien kotisivut, joten numero 17 on varmasti merkitty paksulla punakynällä espoolaiskoutsin fläppitaululle. Laitila on tällä hetkellä pitelemättömässä iskussa ja ”Junnun” pysäyttäminen vaatiikin vastustajan puolustukselta tietynlaista erityiskohtelua, joten nähtäväksi jää avaako tämä mahdollisuuksia muille kakkosketjun pelaajille tai muille ketjuille, esimerkiksi niin ikään hyvässä vireessä olevalle ykkösketjulle.
 
Fosun tavoin Inkkarit ovat aloittaneet kuluvan kalenterivuoden kolmella voitolla. Westend Indians on taistelussa sarjapaikan suhteen yksi Fosun päävastustajista, joten panosta illan Otahallissa pelattavalla ottelulla on kosolti molemmille joukkueille.
 
FOSU vs. BLUE FOX
 
Sunnuntaina 16.1. Forssaan saapuu ”ilkeää peliä” pelaava lohkon kärkijoukkue Blue Fox från Nykarleby. Sinikettujen selkärangan ovat muodostaneet jo vuosia Johnny Ojala, Jori Isomäki ja Kim Nyström ja näiden herrojen henkilökohtaiseen onnistumiseen ja panokseen nojaa varmasti isosti vierailijoiden peli sunnuntainakin. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Blue Fox nöyryytti Fosua peräti 11-2, joten pyhänä olisi ilman muuta Suuppareilla kana kynittävänä, vai pitäisikö sanoa kettu nyljettävänä? Ottelu alkaa Rehti-Areenalla klo 18.00.