Maiajaijaiajaiiiiiii!!! Bodya, sportia ja punaista aatetta tarjoileva Forssan Alku teki tavoitteista totta ja varmisti nousunsa takaisin kolmosdivariin. Komiaa!! Viikonloppuna Jukolan pienessä boksissa Alku kaatoi komeasti LoLan ja Trollit ja siten varmisti paikkansa ensi kaudeksi pelillisesti kovatasoisessa kolmosdivarissa. Nähtäväksi jää saadaanko siis ensi kaudella nähdä paikallistaistoja Fosun reservijoukkueen ja Alun välillä, pari kautta sitten näistä otteluistahan saatiin nauttia ja otteluthan olivat tuolloin todellisia klassikoita (El Clasico), joista tunnetta ja latinkia ei puuttunut.

***

Uljanov (tunnetaan paremmin nimellä Lenin) mausolemissaan balsamointikääreissään punaisen torin laidalla viimeisessä leposijassaan varmasti hymyilee leveää ja maireaa kommunistin hymyään, sillä kylmässä ja muovisessa kapitalistien hapatusta tarjoilevassa maailmassa on niin vähän enää mitään aitoa ja kunniallista, siis sitä aatemaailmaa, mitä Alku enää yhtenä harvoista toimijoista maailmassa ihanalla tavalla edustaa. Syystäkin siis protestilaulaja Palefacen uumoillaan parhaillaan laativan lyriikoita seuraavaa hittibiisiään varten Forssan Alun torpedomaiseen menestykseen pohjautuen. Tiettävästi Alku  juhlistaa nousua kesällä vierailulla Lenin museoon Tampereelle…tai sitten ei.

***

Nousu on aina nousu ja pelaamalla saavutettu nousu on aina kunnioitettava saavutus oli kyseessä sitten mikä sarjataso tahansa. Mikäli Alku aikoo ensi vuonna samalla rosterilla (toivottavasti ainakin kaikki tällä hetkellä rosterissa mukana olevat jatkavat) jatkaa pelejään on ensi kaudella pelillistä tekemistä pyrittävä kyllä hieman terävöittämään, sillä petrattavaa tekemisessä jonnin verran vielä löytyy. Varmaa kuitenkin on, että jos tekemiseen sitoudutaan, ei menestyminen kivikovassa kolmosdivarissakaan ole lainkaan poissuljettu vaihtoehto.