Forssan Suupparien edustusnippu hoiti kautensa kunnialla päätökseen komealla tavalla ja viimeisessä kahdessa ottelussa joukkue nuiji vastustajien verkkoon peräti 21 maalia.


Viime viikonloppuna Fosu nappasi kauden viimeisistä peleistä komeasti kaksi voittoa ja varmisti näin myös ensi kaudeksi paikkansa salibandyn I divisioonaan. Perjantaina 25.2. kaatui vieraissa FBC Turku ja sunnuntaina 27.2. vieraskentällä SB Vantaa.

***

Perjantaina 25.2. Fosu käväisi Turussa, jossa forssalaisia vastaan asettui molemmille joukkueille tuiki tärkeässä ottelussa FBC Turku. Ottelu eteni alusta alkaen tasaisissa merkeissä ja niinpä viimeiseen erään lähdettiinkin kutkuttavissa lukemissa 2-2. Myös viimeisessä erässä edettiin tasatahtiin ja loppuratkaisu tasaväkiselle ottelulle saatiinkin vasta ajassa 57.18 liukasliikkeisen Teemu Aaltosen toimesta. Loppulukemat todellisen nitrokamppailun päätteeksi Forssaan 4-5.

Ottelun hahmoja Turussa olivat Kauppi, Romu ja voittomaalin viimeistellyt Aaltonen ja syy pirteään esitykseenkin lienee selvä. Kaikki kolme onnistujaa nimittäin jäivät viimeistelyharjoituksen päätteeksi torstaina seuraamaan rautaliigajoukkue Forssan Alun treenejä Rehti-Areenalle ja tunnetustihan Alku tarjoaa mitä mainiointa koulutusmateriaalia, "Aiheesta kuinka salibandya EI tule pelata". Hyvään tulokseen päästäänkin usein sillä, kun toimii täysin päinvastoin kuin "nuoret ja urheilulliset" Alun pelaajat :). Mutta yhtä kaikki, oli motivointitapa otteluun mikä tahansa, osoitti Fosu henkisen vahvuutensa tiukassa paikassa ja nappasi arvokkaan voiton mukaansa.

***

Sunnuntaina 27.2. Fosu kohtasi jo tippumisen kakkosdivariin varmistaneen SB Vantaan. Fosu taasen oli jo perjantaina varmistanut sarjapaikkansa ensi kaudeksi divariin, joten käytännössä ottelu oli "merkityksetön" kamppailu ja niinpä panoksena olikin pääasiassa kunnia.

Vantaan Myyrmäessä pienellä ryhmällä liikkeellä ollut Fosu intoutui kuitenkin vielä viimeisessäkin ottelussa hurjaan lentoon ja Laitila (3+4), Kauppi (6+0), Romu (3+3) mässäilivät sellaiset henkilökohtaiset pisteet ettei vantaalaisille jäänyt kotikaukalossa loppu viimeksi kuin sivusta seuraajan rooli. Fosu tinttasi kauden viimeisessä ottelussa taululle loppulukemat 6-16, joten kauden viimeisen ottelunkin voidaan todeta olleen vähintään kelvollinen päätös kauteen.