Lauantaina 19.2. Fosu saa vieraaksi hurjassa iskussa olevan Tampereen Ilveksen. Vierailija Ilves ei ole kärsinyt tappiota sitten joulukuun ja niinpä kulunut kalenterivuosi onkin ollut joukkueelle yhtä liitoa, mikä poiki mm. paikan Suomen Cupin finaalissa, jossa kuitenkin Ilves joutui taipumaan selvästi Seinäjoen Peliveljien käsittelyssä. Manselaisten tavoin myös Fosu on esittänyt väkeviä otteita tammi-helmikuussa ja joukkue onkin petrannut peliään kuin sika juoksuaan. Profiilipelaajat Kauppi, Laitila, Mäkeläinen, Aaltonen ja Romu ovat olleet liikkeellä hyvällä pelihuumorilla ja vahvaa panosta miehiltä voidaan varmasti odottaa myös lauantaina kauden viimeisessä kotiottelussa.

Suhteellisen nuorella rosterilla operoiva Ilves on ollut hyvässä iskussa viime aikoina ja tästä kertovat myös tilastot. "Ipa" on onnistunut kohtalaisen hyvin maalinteossa, joukkue on fair play-tilastossa toisena ja piikkipaikalla alivoimatilastossa. Myös maalivahtiosasto on ollut hyvässä formussa, sillä ykköskassari Aki "Kusti" Hänninen löytyy maalivahtien torjuntatilastojen sijalta neljä torjuntaprosentilla 85,23.

Loppukauden suhteen Ilveksellä ei ole juurikaan panosta, joten nähtäväksi jää millaisella ilmeellä tamperelaisnippu on lauantaina Forssassa liikkeellä. Fosulle kyseessä on kauden viimeinen kotiottelu ja varmaa on, että joukkue haluaa näyttää kotiyleisölle vielä kerran parasta osaamistaan sekä kirkastaa kilpeään joukkueen välisissä kohtaamisissa (joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Tampereella Ilves oli niukasti parempi 5-4).