Nihkoista, snadisti nihkoista on ollut FJK:n peli tällä kaudella ja niinpä joukkue joutuikin lauantaina 14.5. taipumaan Lavelle lukemin 0-1. Ottelun ainokaisen viimeisteli nuori (vuonna 1994 syntynyt) Santeri Saarinen läpisyötön päätteeksi, kun ottelua oli pelattu kutakuinkin 30. minuuttia.

 
Forssalaisryhmän edellinen ottelu Kavoa vastaan ei tarjonnut yleisölle aivan kauneinta jalkapalloa, mutta antoi kuitenkin lupauksen paremmasta pelistä mitä alkukaudesta on nähty, joten Lammia vastaan tyykikylässä voitiin lähteä suhteellisen levollisin ja toiveikkain mielin. LaVella on tällä kaudella FJK:n tavoin hieman ollut ongelmia oman pelin suhteen ja niinpä varovaisesti Forssassa osattiin odottaa jo hieman lauantaina kotivoittoakin, mutta valitettavasti toisin kävi. Peli oli Siltasen korviin kantautuneiden tietojen mukaan eriskummallista räpellystä, joten ihan mitään maagisia otteita Eerikkilässä pelattu kamppailu ei tarjonnut. Forssalaiskannattajien harmiksi voitot ovat olleet tällä kaudella harvinaista herkkua ja vaikkei joukkueen tavoitteeksi olekaan asetettu sarjanousua takaisin kolmoseen alkaa tilanne voittojen suhteen olemaan jo hieman heikoissa kantimissa.
 
ISO JYTKY
 
Mikke, Immonen and the boys äityivät Slovakiassa järjestetyissä kiekkoskaboissa sellaiseen hurmokseen että muitta mutkitta voidaan puhua isosta jytkystä. Ennen kisoja varmasti monellakaan ei joukkueeseen ollut kovinkaan suuri luottamus, mutta tulos puhukoon puolestaan. Ihanaa, Leijonat ihanaa!!
 
Helsingissä, Kauppatorilla, eilen näytti olevan tunnelma katossa lätkän MM-joukkueen saapuessa kansanjuhlaan, mutta messevät olivat kemut myös lauantaina 14.5. Milanossa Piazza Duomolla, kun AC Milan (Il Diavolo) juhli Serie A:n mestaruutta. Jonkinlaiseksi jalkapallofaniksi itsensäkin tunnustava Siltanen olikin tuolloin lähes orgasmin partaalla goottilaiskatedraalin katveessa nähdessään muutaman metrin päästä kaksikerroksisen bussin katolla nököttävät sellaiset futiksen supertähdet kuin mm. Gattuso, Boateng, Pirlo, Cassano, Pato, Ibrahimovic, Seedorf ja Van Bommel. Huh huijaa, olipas viikonloppu!
 

 

******

”Usein voittaja on se häviäjä, joka on päättänyt yrittää vielä kerran.” - Tuntematon

******