Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue on vaeltanut alkukauden varjojen mailla, niinpä monella seuran kannattajalla varmasti ennen illan ottelua tärisivät sormet jännityksestä kuin teinipojalla ensitreffeillä. Jännittäminen osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä FJK teki Valkeakoskella suorastaan murhaava jälkeä teurastaen Sääksmäen Sovun lukemin 1-5 (0-2).
 
Maalipuiden välissä jo ikämiesikään ehtinyt Pasi ”Leku” Lehtonen esitti viime FJK:n ottelussa hyviä otteita Mika Filpun tuuraajana ja Valkeakoskella veteraanimaalivahti jatkoi siitä mihin lauantaina 21.5. lopetti. Torstaina 26.5. edellisen viikonlopun tavoin Lekulle oli jopa tarjolla nollapeli, mutta harmittavasti Sopu pääsi rikkomaan kuparisen loppu viimein.
 
Valkeakoskelta hankittu voitto oli varmasti tärkeä forssalaisjoukkueelle itseluottamusta rakennettaessa ja äärimmäisen tärkeä sarjatilannetta ajatellen vaikkei joukkueen tavoite olekaan tänä vuonna nousukahinoihin. FJK:n voitto sitä vastoin synkensi sääksmäkeläisten kautta entisestään, kahdessa viimeisessä ottelussa joukkue on nimittäin päästänyt 14 maalia ja tehnyt vain yhden! Voiton myötä FJK nousi sarjan hänniltä keskikastiin.
 
Forssalaisilla on varsin tiivis ottelutahti tässä kohtaa ja seuraavan rautaliigan ottelunsa  FJK pelaa jo lauantaina 28.5., kun vastaan asettuu Sovusta poiketen varsin kokenut joukkue, Nekalan Pallo.

*****

"Menestyksen tikapuita ei kävellä kädet taskuissa." - Tuntematon

*****