Lauantaina 21.5. FJK saa vastaansa kotonaan sarjan jumbojoukkueen, Leki-Futiksen. Forssalaisen jalkapalloilun sanansaattaja FJK on aloittanut kautensa IV divarissa hieman odotettua vaisummin, mutta eiköhän tahti ala muuttumaan, kun joukkue pääsee pelaamaan kotipelejään Kanta-Hämeen jalkapalloilun mekkaan, Forssan Urheilukentälle.
 
****
 
Lauantain vastustaja LeKi on ottanut pataan kauden jokaisessa pelaamassaan ottelussa ja näin forssalaisittain toki soisi lempääläläisten tappioputken jatkuvan myös viikonloppuna. Vierasjoukkueen maalisuhde neljässä pelatussa ottelussa; 3 tehtyä, 13 päästettyä kertonee kaiken oleellisen. Joukkueella on ollut valtaisia ongelmia pelaamissaan otteluissa ja Tampereen seudulta kantautuneiden huhupuheiden mukaan halu, tahto ja asenne ovat olleetkin Ideaparkin naapurista saapuvalla poppoolla kaikkea muuta kuin sillä tasolla jolla sen pitäisi olla mikäli mielii poistua matseista voittajana. Turpiin Leki on ottanut Loiskeelta lukemin 3-2, TP-49:lta 0-4, TP-T:lta 0-4 ja FC Tampereelta 1-2.
 
Jälleen kerran on FJK:lle tärkeät pisteet tarjolla. Tietynlainen pelillinen kipsi on vierasjoukkueen tavoin leimannut sinivalkoisen forssalaisryhmän pelillisiä esityksiä ja etenkin oman pelin rakentaminen on tuottanut alku kaudesta kerrassaan hurjia ongelmia. Välillä pelaaminen onkin äitynyt melkoiseksi räiskimiseksi ja pelaamisen punainen lanka on ollut pahastikin kateissa. Toivotaan ja uskotaan kuitenkin siihen, että pelillinen lukko aukeaa viikonloppuna ja mielistä saadaan pyyhittyä pois suhteellisen murheellinen alkukausi sekä kentällä nähdään pallottomassa pelissä sitä tuttua repimistä ja raastamista sekä pallollisessa pelissä sitä silmiä hivelevän kaunista pallollista osaamista jota parhaimmillaan joukkue on kotiyleisölle esittänyt. Mikäli FJK pelaa omalla tasollaan ja asenne sekä järki ovat touhussa mukana pitäisi sarjapisteet kaiken järjen mukaan jäädä kyllä Forssaan.
 
****
 
Kumpikin joukkue on aloittanut kautensa varsin vaisusti, joten pisteet ovat kuumaa kamaa jälleen lauantaina. Toivottavasti yleisö löytää paikalle runsaslukuisana ja Lounais-Hämeen sydämessä saadaan nauttia mitä mainioimmasta futispäivästä.

____________________________________________________________________________________________________

 

"Olet juuri niin suuri kuin ne asiat, joiden annat häiritä itseäsi." - Tuntematon